Antena Căutare

Presedintele Colegiului Medicilor, trimis in judecata pentru o frauda de 6 mil. lei

Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor din Romania a fost trimis in judecata, alaturi de alte 18 persoane, pentru o frauda de 6 milioane de lei, in dosarul privind trucarea licitatiei pentru platforma de "e-learning" a universitatii iesene, proiect realizat din fonduri europene..

Procurorii DNA ii acuza de infractiuni grave, printre care constituire de grup infractional organizat. Directia Nationala Anticoruptie (DNA) i-a trimis in judecata, alaturi de rectorul UMF Iasi, Vasile Astarastoae, pe fiica acestuia, Daniela Astarastoae, prorectorul Dragos Pieptu, directorul Centrului de Comunicatii al Universitatii Adrian Ciureanu, precum si trei societati comerciale.

Printre cei trimisi in judecata se afla si alte persoane din conducerea Universitatii de Medicina din Iasi. Astarastoaie a fost reales rector al universitatii, chiar in timp ce era anchetat.

Foto: Intactimages

Atentie! Carnea de porc de la marginea drumului, plina de bacterii... Avocatul lui Calin Stoia: Emil Boc este acel "number one" de la Guvern din dosar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x