Antena Căutare

Avocatul lui Calin Stoia: Emil Boc este acel "number one" de la Guvern din dosar

Avocatul lui Calin Stoia, care a fost trimis in judecata intr-un nou dosar dupa ce ar fi promis unor persoane ca va interveni pe langa functionari publici din Guvern pentru alocarea de bani pentru o comuna valceana, a declarat ca Emil Boc este acel "number one" la care se face referire in dosar.

CITESTE si...

Afaceristul Calin Stoia, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Intr-una dintre convorbirile purtate de Stoia si omul de afaceri din Valcea, Ion Bujorel Bold, se spune ca pentru a interveni pe langa "number one" de la Guvern costul este intotdeauna de zece la suta.

Stoia Calin: Mai frate, iti spun sincer si sa nu ma intelegi gresit, dar suma e prea mica ca sa pot sa declansez o chestie de genul asta, ba, haide, dati-le la aia un milion de euro. Intelegi? Adica eu am niste mecanisme prin care pot sa declansez o operatiune de genul asta, dar toate astea au niste costuri.

Ioan Bujorel Bold: Pai normal ca oamenii...

Stoia.: Is oameni seriosi, daca spun ajutati-ma si pe mine sa ia ala un milion... pentru o suta de mii nu ma dau jos din pat.

Bold.: Da, da, atunci da, prima transa e de 500 mii, urmatoarea e de 500, intelegi?

Stoia: Inteleg, de asta incerc sa-ti spun, ca sa ajungi acolo in preajma lu' number one trebuie sa ajungi prin niste oameni care au si ei anumite valori, intelegi? Si asta vine si spune, ce-mi iese mie la afacerea asta? O suta de mii? Sau 50 mii cum zici tu? Pai pentru 50 mii nu ma dau jos din pat, frate." se arata in convorbirea din rechizitoriul DNA.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Presedintele Colegiului Medicilor, trimis in judecata pentru o frauda de 6 mil. lei... Fiul sefului AVAS, retinut pentru trafic de droguri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x