Antena Căutare

Preţ benzină și motorină, 19 martie 2022. Cât costă litrul de carburant după ieftinire. Unde poți vedea prețurile în timp real

Ieftinirile au început să apară după o scumpire accentuată care a avut loc cu o săptămână în urmă, când prețurile au crescut brusc, de la o zi la alta. După ce benzina și motorina au ajuns să fie în jur de 8 lei/litru, carburanții încep ușor, ușor să se ieftinească după aproape o săptămâna de la scumpiri. Cât costă astăzi, 19 martie, litrul de benzină și de motorină.

colaj de fotografii cu statii de alimentare benzina si motorina unde preturile au explodat
Unde poți vedea prețurile în timp real, în funcție de locația în care te afli. Află cel mai ieftin și cel mai scump litru de motorină și zona. | shutterstock

În urmă cu o săptămână au explodat prețurile și s-au format cozi uriașe la toate benzinăriile din țară, după ce a apărut un zvon că ar putea ajunge prețul carburanților la 11 lei/litru.

Cât costă litrul de benzină și de motorină, sâmbătă, 19 martie 2022. Unde poți vedea prețurile în timp real, în funcție de locația în care te afli

În Capitală vedem că la o benzinărie din Clinceni, prețul benzinei standard este de 7,81 lei/litru, în timp ce la o alta din Domnești este de 7,72 de lei/litru. La o altă benzinărie din Drumul Taberei, benzina este tot de 7,72, iar cel mai mare preț practicându-se în zona Chiajna 7,89 lei/litru.

În zona Corneliu Coposu, benzina este de 7,99 lei/litru, iar cea mai ieftină pare să fie 7.6 lei/litru la benzinăriile de pe Mantuleasa, 11 iunie, Vasile Paravan, Mihai Eminescu.

Articolul continuă după reclamă

La Lizeanu motorina este de 8,26 lei/litru. Prețul motorinei în zona Corneliu Coposu, benzina este de 8,24 lei/litru, iar cea mai ieftină pare să fie 7.86 lei/litru la benzinăriile de pe Mantuleasa, 11 iunie, Vasile Paravan, Mihai Eminescu, la fel ca la prețul benzinei.

În urmă cu o săptămână, zvonurile că litrul de combustibil va ajunge la 11 lei a fost împrăştiat rapid şi a creat panică în rândul oamenilor. Pentru a avea informația corectă, șoferii pot verifica prețurile la benzină și motorină, practicate de stațiile de carburanți din București și din țară, astăzi, 18 martie, pe Monitorul Preţurilor, online. Pe Monitorul Preţurilor soferii pot selecta locația și pot vedea în timp real prețurile, în funcție de locația în care se află.

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat la cel moment controale ample la toate benzinăriile care au mărit nejustificat prețurile la carburanți.

Cât a costat litrul de benzină și de motorină, vineri, 18 martie 2022

Astfel, la În Capitală, cea mai ieftină benzină costă 7,7 lei, iar cea mai ieftină motorină 7,8 lei, potrivit observatornews.ro. În Capitală, cea mai scumpă benzină costă 8,1 lei, iar cea mai scumpă motorină 8,2 lei, potrivit aceleiași surse.

De exemplu, la o benzinărie de pe Șoseaua Virtuții din București, benzina a scăzut cu zece bani pe litru, dar prețul motorinei a rămas neschimbat. Benzina costă 7,73 lei/litru, în scădere cu zece bani față de cotația de ieri, iar prețul motorinei a rămas la 7,88 lei/litrul, potrivit romaniatv.net.

Lui Vladimir Putin i-ar fi teamă să nu fie otrăvit. Ce măsuri a luat și câți angajați ar fi concediat în doar o lună... Omul de afaceri Nuredin Beinur a fost împușcat într-un restaurant din București. Doi bărbaţi au ajuns la spital cu răni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x