Previziunile cutremurătoare ale părintelui Arsenie Boca, făcute chiar înainte să moară: "Vor fi boli necunoscute si fara leac”

Seism puternic în România și numeroase schimbări în toată lumea, sunt doar câteva dintre previziunile pe care părintele Arsenie Boca le-a făcut înainte sa moară.

Seism puternic în România și numeroase schimbări în toată lumea, sunt doar câteva dintre previziunile pe care părintele Arsenie Boca le-a făcut înainte sa moară.

Sfântul Ardealului a susținut acum mai bine de 25 de ani că România se va confruntă cu un seism puternic, iar Bucureștiul va fi ras de pe suprafață pământului.

“O să ne pască un mare cutremur și blocurile din București vor ajunge că și cutiile de chibrituri. Mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce.

Va venei vremea când vor dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări!”, spunea Sfântul Ardealului cu puțin timp înainte să moară.

“Pe București s-a ouat de două ori (n.r.: referindu-se la bombardamentele din cele două războaie mondiale), iar când se va ouă a treia oară, Bucureștiul va fi șters de pe suprafață pământului, deoarece acolo fofortesc păcatele. Într-o parte de lume vor fi războaie, în altă parte cutremure, în altă inecari, vor fi accidente peste accidente, vor fi boli necunoscute și fără leac”, mărturisea Arsenie Boca despre viitorul României și al planetei.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri