Antena Căutare

Vine iarna! Cum să-ți încălzești mașina rapid și în cel mai simplu mod. Sfaturi pentru șoferii grăbiți!

Pentru că meteorlogii au anunțat că la jumătatea lunii ianuarie România va fi invadată de un val de aer polar, cu siguranță vor apărea primele probleme pentru conducătorii auto, care vor avea bătăi de cap cu încălzirea automobilelor.

Cei care nu beneficiază de un sistem de încălzire performant pe propriile mașini pot apela la soluții mai puțin cunoscute, dar foarte eficiente

În cazul în care automobilul nu este dotat cu un sistem de încălzire în scaune ori cu volan încălzit, cea mai practică și mai eficientă soluție se numește încălzitor staţionar. Acesta este un dispozitiv suplimentar care încălzește mult mai rapid motorul, scrie exquis.ro.

Încălzitorul staționat se poate monta într-un service autorizat și nu dăunează deloc motorului. Acesta are proprietatea de a încălzi motorul extrem de repede în perioada anotimpului rece. Unele încălzitoare sunt dotate cu timer programabil. Majoritatea cumpărătorilor fie dețin vehicule mari (camioane sau microbuze, rulote mari, cabine pentru TIR), fie dețin automobile diesel ale căror motoare se încălzesc mai greu.

Fără curent electric în Capitală și în Ilfov. Ce zone sunt afectate... Previziunile cutremurătoare ale părintelui Arsenie Boca, făcute chiar înainte să moară: "Vor fi boli necunoscute si...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x