Antena Căutare

„Prietene, aș vrea să fiu ca tine”! Scrisoare către Claudiu Petre, eroul din Colectiv care a murit salvându-i pe alții!

Recent, un mesaj a fost postat pe internet și a devenit viral în mediul online. Omagiul este pentru Claudiu Petre, eroul c are a salvat viața altora, dar a pierdut-o pe a lui.

Prietene, aș vrea să fiu ca tine. Mă simt ca un cretin care vrea să-ți scrie, de câteva ore, un mesaj de mulțumire, dar nu e în stare să își adune două vorbe. O să încerc…

Aş vrea să am un caracter atât de frumos ca al tău.

Scăpasei, dar ai ales să te întorci pentru a-ţi salva prietena. Apoi, te-ai întors pentru a scoate din foc alt om. Ai făcut toate astea fără să te gândești deloc la tine.

Şi nu te-ai mai putut salva.

Câţi dintre noi au curajul de a face aşa ceva? Eu îţi mărturisesc sincer că nu cred că l-aş avea. Aş fi mult mai laş decât tine. M-aș gândi la familie, la mine…nu cred că am forţa ta interioară. Nu cred că sunt mulţi oameni în stare de asemenea fapte.

Cred că ești un om mare…

Iartă-mi cuvintele, care sunt prea puține și mult prea sărace pentru a descrie caracterul tău. Nu te-am cunoscut, am aflat din presă despre blogul tău, despre pasiunile tale: rockul și fotografia. Iartă-i pe cei care spun porcării despre rockeri, despre muzică sau despre lucruri pe care nu le înţeleg. Asta îi descalifică pe ei.

Nu am cuvinte să îţi spun cât de mult aş vrea să te fi cunoscut…să bem o bere împreună.

Respect, Claudiu!

Sursa: cronicipebune.ro

Citește și:

Dramele din curtea spitalului! „Acolo stau părinții, în frig, să nu cumva să le moară copiii și să nu fie acolo...”

Doctorul care a încercat să-l salveze pe eroul Claudiu Petre povestește ce s-a întâmplat cu adevărat! Misterul morții a fost elucidat!

Apar dovezi noi! Filmarea arată că incendiul nu a izbucnit în timpul melodiei „The Day We Die”! Ce s-a întâmplat cu adevărat

Teoria ȘOCANTĂ care a revoltat mii de oameni: ”Incendiul din clubul Colectiv a fost pus! Se vede pe filmare!”... Scrisoarea emoționantă a unei femei pentru fostul soț pierit în Colectiv: ”Kuki, sper că mi-ai iertat nebunia care te-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x