Antena Căutare

Prim-vicepresedinte al CNSLR Fratia, Liviu Luca, trimis in judecata

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a lui Liviu Luca, prim-vicepresedinte al CNSLR Fratia, pentru folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si fals in inscrisuri sub semnatura privata, comis pentru a ascunde o infractiune asimilata celor de coruptie.

Liviu Luca a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie in dosarul privind semnarea unui contract de management de catre societatea Sind Tour Trading SRL, la care CNSLR-Fratia este actionar majoritar, cu o firma timisoreana referitor la preluarea in administrare a patrimoniului confederatiei.

In dosar vor fi judecati si Neculai Miron, director general la Grup Mir, pentru complicitate la infractiunea de folosire a autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si instigare la infractiunea de folosire cu rea credinta a fondurilor societatii, precum si Florin Dumitrescu, director general adjunct la Grup Mir, petnru folosire cu rea credinta a fondurilor societatii.

In rechizitoriul trimis instantei ca, in cursul anului 2011, Liviu Luca, folosindu-si influenta de prim-vicepresedinte al CNSLR Fratia, a inlesnit incheierea unui contract de management intre societatile Sind Tour Trading SRL, la care CNSLR-Fratia este actionar majoritar, si Tour Mirinvest SRL Timisoara, prin care cea de-a doua societate a obtinut foloase necuvenite de 732.000 de euro.

Sind Tour Trading SRL este o societate comerciala in care CNSLR-Fratia detine 95% din capitalul social si are ca obiect de activitate prestarea de servicii turistice, in calitate de administrator al unor hoteluri aflate in patrimoniul sindicatelor, a precizat DNA, intr-un comunicat de presa.

Foto: Intactimages

Blejnar demisioneaza de la ANAF: "Sunt un om de onoare"... O schela s-a prabusit in Baia Mare peste o femeie si un copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x