Antena Căutare

"Bă, nu fiți fraieri!" Prima reacție a lui Sorin Oprescu după ce a fost demis din funcție: "Voi contesta decizia"

Sorin Oprescu au fost demis din toate funcțiile de la Spitalul Universitar. A fost filmat încălcând regulile de protecție în timpul unui raport de gardă, iar Ministerul Sănătății a declanșat un control.

Sorin Oprescu, fostul primar general al Capitalei și încă 4 șefi de secție de la Spitalul Universitar au fost demiși. Au încălcat regulile de protecție în timpul unui raport de gardă!

Oprescu era șeful secției de Chirurgie generală IV.

Într-o declarație pentru Antena 3, fostul primar al Capitalei a anunțat că va contesta decizia și a numit „lamentabil” motivul pentru care și-a pierdut funcția.

„Ziua ca hoții așa pe nepusă masă, sub un pretext lamentabil, pentru că eu nu am avut nicio îmbolnăvire a personalului medical pe secție.

Mai mult decât atât, pe secția pe care am condus-o, o aripă de 30 de paturi era pregătită și a fost folosită pentru bolnavii care ieșeau pozitiv la COVID. Așadar, pretextul a fost nepăstrarea distanței ilegale.

Eu am explicat: „Bă, nu fiți fraieri că nu pot să fac chirurgie prin online””, a spus Oprescu.

Întrebat dacă va contesta decizia de demitere, Sorin Oprescu a răspuns: „Păi bineînțeles că o să o contest”.

Pentru mai multe detali, urmăriți materialul de mai sus!

Nouă cadre medicale de la Institutul Regional de Oncologie din Iaşi, confirmate cu coronavirus... Bistriţa-Năsăud: 22 persoane dintr-un centru rezidenţial pentru vârstnici, confirmate cu COVID 19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x