Căutare Live

"Bă, nu fiți fraieri!" Prima reacție a lui Sorin Oprescu după ce a fost demis din funcție: "Voi contesta decizia"

Sorin Oprescu au fost demis din toate funcțiile de la Spitalul Universitar. A fost filmat încălcând regulile de protecție în timpul unui raport de gardă, iar Ministerul Sănătății a declanșat un control.

Sorin Oprescu, fostul primar general al Capitalei și încă 4 șefi de secție de la Spitalul Universitar au fost demiși. Au încălcat regulile de protecție în timpul unui raport de gardă!

Oprescu era șeful secției de Chirurgie generală IV.

Într-o declarație pentru Antena 3, fostul primar al Capitalei a anunțat că va contesta decizia și a numit „lamentabil” motivul pentru care și-a pierdut funcția.

„Ziua ca hoții așa pe nepusă masă, sub un pretext lamentabil, pentru că eu nu am avut nicio îmbolnăvire a personalului medical pe secție.

Mai mult decât atât, pe secția pe care am condus-o, o aripă de 30 de paturi era pregătită și a fost folosită pentru bolnavii care ieșeau pozitiv la COVID. Așadar, pretextul a fost nepăstrarea distanței ilegale.

Eu am explicat: „Bă, nu fiți fraieri că nu pot să fac chirurgie prin online””, a spus Oprescu.

Întrebat dacă va contesta decizia de demitere, Sorin Oprescu a răspuns: „Păi bineînțeles că o să o contest”.

Pentru mai multe detali, urmăriți materialul de mai sus!

Nouă cadre medicale de la Institutul Regional de Oncologie din Iaşi, confirmate cu coronavirus... Bistriţa-Năsăud: 22 persoane dintr-un centru rezidenţial pentru vârstnici, confirmate cu COVID 19...
Ultimele știri