Antena Căutare

Bistriţa-Năsăud: 22 persoane dintr-un centru rezidenţial pentru vârstnici, confirmate cu COVID 19

Douăzeci şi două de persoane dintr-un centru rezidenţial pentru vârstnici din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost confirmate cu COVID 19. 18 dintre bolnavi sunt beneficiari ai centrului, restul fiind angajaţi, respective infirmiere şi bucătăreasa.

”22 persoane de la Centrul Rezidenţial pentru Vârstinici "Sfinţii Zaharia şi Elisabeta" din Maieru au fost diagnosticate cu CoVid-19. Printre acestea se numără 18 beneficiari, trei infirmiere şi bucătăreasa. Toate aceste persoane diagnosticate cu CoVid-19 au fost transferate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru a primi îngrijiri specifice.”, a transmis, sâmbătă, Prefectura istriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că cele trei persoane, beneficiari ai centrului pentru vârstnici care au avut rezultate negative la testarea pentru Coronavirus, au fost transferate într-un apartament pus la dispoziţie de Primăria Maieru, pentru a se efectua dezinfecţia la centru.

Prefectura a mai precizat că, în urma anchetei epidemiologice, au fost izolaţi contacţii persoanelor infectate.

Sursa: News.ro

Articolul continuă după reclamă
"Bă, nu fiți fraieri!" Prima reacție a lui Sorin Oprescu după ce a fost demis din funcție: "Voi contesta ... Opt angajaţi ai Spitalului Judeţean Buzău, confirmaţi cu noul coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x