Antena Căutare

Primăria Capitalei a ajuns la fundul sacului şi ia decizii fără precedent. Banii promişi bisericilor ar putea fi retraşi

Pentru prima dată, Primăria Capitalei taie din banii alocaţi bisericilor! Cu aproape 10 milioane de lei va reduce bugetul Catedralei Mântuirii Neamului. Potrivit proiectului de rectificare bugetară, tăieri vor fi şi la învățământ, infrastructură ori mediu.

Primăria propune tăierea a 50 milioane lei promişi bisericilor la începutul anului, printre care 10 milioane lei pentru catedrala Mântuirii Neamului. Pentru biserici mai rămâne alocat 1 milion de lei, pentru continuarea lucrărilor la trei lăcaşuri de cult.

De la învătământ se taie 13 milioane lei, 73 milioane lei de la protecţia mediului şi 64 milioane de la staţia de epurare de la Glina. În ceea ce priveşte proiectele mari de infrastructură, se taie 8 milioane lei de la lărgirea străzii Fabrica de Glucoză.

În schimb, Societatea de Transport Bucureşti primeşte în plus 13 milioane lei, iar compania Termoenergetica primește 22 de milioane de lei.

Lovitură pentru bucureșteni! Probleme mari la Metrorex! Când se va deschide metroul din Drumul Taberei... Este iarnă la munte, iar pe nouă pârtii din ţară se schiază. Cum va fi vremea în weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x