Antena Căutare

Primăria unei localități din Vaslui și-a bătut joc de elevii care urmau să susțină examenele de Evaluare Națională. I-a lăsat pe jos

Primăria unei localități din Vaslui și-a bătut joc de elevii care urmau să susțînă examenele de Evaluare Națională. Elevii din localitatea vasluiană Coroiești au rămas pe jos. chiar în ziua examenului al Limba și Literatura Română. Primăria urmă să le asigure transportul elevilor până la centru de examen din Bârlad. 

Primăria unei localități din Vaslui și-a bătut joc de elevii care urmau să susțînă examenele de Evaluare Națională. Elevii din localitatea vasluiană Coroiești au rămas pe jos chiar în ziua examenului la Limba și Literatura Română. Primăria urmă să le asigure transportul elevilor până la centru de examen din Bârlad.

Transportul copiilor ar fi trebuit să fie asigurat de autorităţile locale. Primarul comunei, fiind plecat de câteva zile, l-a delegat drept responsabil pentru asigurarea transportului elevilor la centrul de evaluare pe viceprimarul comunei.

Adjunctul a uitat să trimită microbuzul şcolar pentru elevii care aşteptau în staţie să fie duşi la examen. De teamă că nu vor mai ajunge la examen, au fost alertate autorităţile judeţene şi Inspectoratul Şcolar.

Situaţia s-a remediat, în cele din urmă, dar elevii au ajuns la centrul de examen cu întârziere. Potrivit regulamentului, accesul elevilor în centrele de examen, este permis până la ora 8.30. În cazul de faţă, fiind o situaţie excepţională, elevilor de la Coroieşti li s-a permis intrarea în sălile de examen, chiar dacă au întârziat.

Tragedie fără margini! Fiica de 19 luni a unui fost sportiv a decedat. Micuța a fost găsită de mama ei în piscină, fără ... Evaluarea Natională 2018 la Limba Română, lovită de ”Fenomenul Brăila”! Mulți nu s-au prezentat la examen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x