Un primar amenință cu desființarea Poliției Locale: "Le-am spus şi nu scapă, o să fiu al doilea primar care semnează desfiinţarea lor. Semnez desfiinţarea lor, nu se poate aşa ceva. Măi, fraţilor!",

Serviciul de Poliție Comunitară din Vaslui ar putea fi desființat, după ce chiar primarul municipiului a declarat, miercuri, într-o conferință de presă că este nemulțumit de activitaea polițiștilor locali și avertizează că ar putea desființa această instituție.

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, s-a declarant nemulțumit de activitatea Poliției Locale, despre care, edilul spune că sunt preocupați, doar să dea amenzi și nu fac deloc activități care să prevină anumite incidente, scrie Agerpres.
Primarul amenință cu desființarea Poliției Locale, dacă activitatea acestei instituții nu se va îmbunătății. De asemenea, edilul le-a transmis polițiștilor să trateze cetățenii cu respect și să le vorbească pe un ton civilizat și, de asemenea, să renunțe la “vechile metehne.”

"Le-am spus şi nu scapă, o să fiu al doilea primar care semnează desfiinţarea lor. Semnez desfiinţarea lor, nu se poate aşa ceva. Măi, fraţilor!", a spus Vasile Pavăl, conform sursei precizate.

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri