Antena Căutare

Accident grav între o cisternă și trei mașini, ce au fost făcute zob! O femeie a murit! Atenție, imagini tulburătoare! VIDEO

Un accident grav s-a petrecut, vineri, după ce o cisternă şi trei maşini s-au ciocnit pe DN 65, în comuna Lunca Corbului, din judeţul Argeş. O persoană a murit şi alta a fost rănită.

Reprezentanţii ISU Argeş au transmis că echipajele medicale au intervenit la un accident rutier pe DN 65, în comuna Lunca Corbului, sat Lăngeşti, unde trei maşini s-au făcut zob, după ce s-au ciocnit cu o cisternă.

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Argeș, Vasile Tunaru, în urma impactului, o femeie în vârstă de 31 de ani a murit. În total, au fost șapte victime. Trei dintre acestea au fost monitorizate de către echipajele SMURD, o femei de 45 de ani, cu traumatism cranio-cerebral a fost transportată la spital, echipajul SMURD a mai asistat o victimă la fața locului, iar celelalte patru victime au fost preluate de echipajul SAJ, care le-a monitorizat pe fiecare.

Potrivit salvatorilor, cisterna nu are încărcătură periculoasă, după cum a declarat șoferul acesteia.

Poliţiştii fac verificări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier este blocat în zona producerii accidentului rutier.

Mai multe detalii, în clipul de mai sus. Sursă video: Antena 3.

Accident cumplit în Mureș! A intervenit un elicopter SMURD! O femeie și două adolescente, rănite după ce au intrat cu ma... Un primar amenință cu desființarea Poliției Locale: "Le-am spus şi nu scapă, o să fiu al doilea primar care semneaz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x