Live acumFilm: iua Independentei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Primele imagini din casa mecanicului auto, unde fetele din Caracal au fost ucise

Primele imagini din casa groazei în care și-au găsit sfârșitul două tinere din Caracal, răpite de un mecanic auto și arse de vii într-un butoi, au fost făcute publice. Informațiile privind moartea celor două sunt uimitoare, în locuința bărbatului fiind găsite rămașite umane. Ucigașul a fost reținut.

Primele imagini din casa groazei în care și-au găsit sfârșitul două tinere din Caracal, răpite de un mecanic auto și arse de vii într-un butoi, au fost făcute publice. Informațiile privind moartea celor două sunt uimitoare, în locuința bărbatului fiind găsite rămașite umane. Ucigașul a fost reținut.

Poliţiştii şi procurorii din judeţul Olt anchetează dispariţia a două adolescente, care au plecat la date diferite către Caracal şi nu au mai revenit. Una dintre fete a dispărut din aprilie, iar cealaltă a fost dată dispărută joi, în acest caz fiind făcute cercetări pentru lipsire de libertate. Surse din anchetă au declarat că în urma percheziţiilor la locuinţa unui bărbat au fost găsite resturi calcinate şi bijuterii similare celor purtate de fete. De asemenea, aceleași surse arată că oasele calcinate provin de la cel puțin două cadavre, dar nu mai mult de patru.

Una dintre fetele dispărute a reușit să sune la 112

Surse apropiate anchetei au declarat că una dintre fetele dispărute a sunat joi la 112 să anunţe că este ţinută captivă într-o casă.Pe baza datelor apelului, STS a stabilit o arie mare ţi 3 adrese, unde au fost făcute pecheziţii, dar nu a fost găsit niciun indiciu. La o altă adresă, însă, indicată ulterior de STS, percheziţiile au început vineri dimineaţă.

La această adresă, unde locuieşte un bărbat, conform surselor citate, au fost găsite resturi calcinate, dar şi haine şi bijuterii. Unele ar corespunde cu cele purtate de una dintre fete.

Potrivit Poliţiei Judeţene Olt, în cazul unei fete de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, a cărei dispariţie a fost sesizată în 25 iulie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Caracal, fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate. Oamenii legii nu au oferit mai multe informaţii deocamdată, pentru a nu fi periclitata ancheta, care este în plină desfăşurare.

Alexandra Mihaela Mâceşanu, în vârstă de 15 ani, una dintre victime

Alexandra Mihaela Mâceşanu, în vârstă de 15 ani, din comunca Dobrosloveni, din judeţul Olt, a dispărut în data de 24 iulie, când, în jurul orei 10, a plecat către Caracal.

"În cazul minorei de 15 ani din comuna Dobrosloveni, a cărei dispariţie a fost sesizată joi, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de lipsire de libertate. Ancheta este în plină desfăşurare", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu pentru AGERPRES.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro