Căutare Live

Primele imagini cu Gheorghe Dincă în fața sediului DIICOT. Ce le-a spus jurnaliștilor înainte de a fi dus înapoi în Arestul Central

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, a părăsit sediul DIICOT, el urmând să ajungă în Arestul Central.

La ieșirea de la sediul DIICOT, întrebat de jurnaliști dacă le-a omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, Gheorghe Dincă a spus că "totul e în regulă".

Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost adus din nou la DIICOT, după declaraţiile controversate pe care le-a oferit ieri procurorilor, potrivit Antena 3.

Gheorghe Dincă a mințit atunci când a spus că n-a ucis-o pe Luiza Melencu. Ce se întâmplă acum, când rechizitoriul a fost finalizat!

Rotrivit Monitorul Justiției, rechizitoriul în cazul Caracal, în care principalul suspect este Gheorghe Dincă, care este acuzat că le-a ucis pe cele două fete, pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, a fost finalizat și ar urma să fie trimis procurorului general interimar Bogdan Lică.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri