Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Primele imagini cu Gheorghe Dincă în fața sediului DIICOT. Ce le-a spus jurnaliștilor înainte de a fi dus înapoi în Arestul Central

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, a părăsit sediul DIICOT, el urmând să ajungă în Arestul Central.

La ieșirea de la sediul DIICOT, întrebat de jurnaliști dacă le-a omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, Gheorghe Dincă a spus că "totul e în regulă".

Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost adus din nou la DIICOT, după declaraţiile controversate pe care le-a oferit ieri procurorilor, potrivit Antena 3.

Gheorghe Dincă a mințit atunci când a spus că n-a ucis-o pe Luiza Melencu. Ce se întâmplă acum, când rechizitoriul a fost finalizat!

Rotrivit Monitorul Justiției, rechizitoriul în cazul Caracal, în care principalul suspect este Gheorghe Dincă, care este acuzat că le-a ucis pe cele două fete, pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, a fost finalizat și ar urma să fie trimis procurorului general interimar Bogdan Lică.

Recomandari