Antena Căutare

Video. Primele imagini de la momentul prinderii atacatorului care și-a executat în plină stradă rivalul în dragoste

Primele imagini de la momentul capturării atacatorului care, luni noapte, a executat un om în plină stradă! Suspectul a fost prins pe un câmp de lângă localitatea Jilava.

Primele imagini de la momentul capturării atacatorului care, luni noapte, a executat un om în plină stradă! Suspectul a fost prins pe un câmp de lângă localitatea Jilava.

După ce și-ar fi executat presupusul rival în dragoste în plină stradă, suspectul s-a sechestrat într-o casă în care se afla și un copil.

„Se pare că, în cele din urmă, bărbatul a iești din casă și, la aproximativ 100 de metri, a fost prins de polițiști. Din informațiile pe care le avem la această oră, el a fost dus și la postul de poliție din Jilava, unde a dat o scurtă declarație. (...) A fost o operațiune destul de comlicată pentru oamenii legii, care au așteptat momentul ca acesta să iasă din casă, să îș poată prinde fără să pună în pericol viața copilului cu care s-ar fi aflat acesta în casă”, a relatat corespondentul Antena 3.

Polițiștii au așteptat ore bune înainte de a-l prinde pe bărbatul care l-a executat pe amantul soției. De ce au amânat oamenii legii intervenția

Marţi dimineaţă, în jurul orei 03,17, IPJ Ilfov a fost sesizat, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie, a auzit două focuri de armă şi a găsit în faţa porţii o persoană inconştientă, de sex masculin.

La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Măgurele, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, precum şi ambulanţa, care a constatat decesul persoanei prin împuşcare.

sursa: Antena 3

Toni Morrison, laureată cu premiul Nobel, a murit la vârsta de 88 de ani... Galați: Un copil de 14 a furat o mașină și a abandonat-o avariată. „Am vrut să fac o plimbare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x