Antena Căutare

Detalii noi despre starea de sănătate a românului infectat cu coronavirus. Soția acestuia a ajuns pe mâna medicilor, cu simptomele virusului ucigaș

Familia primuljui român depistat pozitiv cu coronavirus a oferit primele detalii despre starea de sănătate a acestuia.

Primul român depistat pozitiv cu coronavirus este un bărbat din Argeş, care s-a îmbolnăvit pe vasul de croazieră aflat de peste 10 zile, în carantină, în apele din Japonia.

În aceste momente, omul este internat într-un spital din Ţara Soarelui Răsare, unde este izolat şi primeşte tratament. La aceeaşi unitate medicală a ajuns şi soţia lui, suspectată şi ea că are coronavirusul.

Cei doi ar fi fost chiar membri ai echipajului, de altfel şi cea mai expusă categorie de pe vapor.

Vă reamintim, pe vas sunt trei mii şapte sute de oameni, printre care şi mai mulţi români. În total, 200 dintre ei au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus.

Croaziera exotică s-a transformat practic în coşmar. Oamenii sunt testaţi şi reevaluaţi în fiecare zi.

Rudele bărbatului au oferit, sub protecția anonimatului, noi informații despre stare de sănătate a acestuia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În continuare, România rămâne însă în alertă. Au existat mai multe suspiciuni de coronavirus pe teritoriul nostru, niciuna confirmată până acum.

Dar, dacă acest lucru s-ar întâmpla, ce şanse are un astfel de pacient în spitalele din România?

Este întrebarea la care şi autorităţile caută un răspuns. Tocmai de aceea, vicepreşedintele comisiei SRI a cerut convocarea unei şedinţe CSAT pe tema virusului ucigaş.

Între timp, în lume, bilanţul bolii COVID-19 este în continuă creştere. Numărul morţilor se apropie de 1.400, iar cel al îmbolnăvirilor depăşeşte 64 de mii.

Auto-salvarea! Bucureștenii din blocurile cu bulină trebuie să se salveze singuri. Primăria îi ajută cu truse de prim aj... Record istoric pe piața muncii: peste un milion de aplicări la job-uri au fost înregistrate doar în luna ianuarie. Român...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x