Antena Căutare

Prins în timp ce încerca să vândă o tânără pentru practicarea prostituţiei

Procurorii DIICOT Oradea au decis reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat care ulterior a fost arestat preventiv pentru 15 zile, sub acuzaţia de trafic de persoane, după ce a fost în prins în timp ce încerca să vândă o tânără pentru practicarea prostituției.

Prins în timp ce încerca să vândă o tânără pentru practicarea prostituţiei
Arestat în timp ce încerca să vândă o tânără

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea şi procurorii DIICOT Oradea au prins în flagrant delict, miercuri, în localitatea Sanislău, judeţul Satu Mare, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Salonta, judeţul Bihor, în timp ce ar fi încercat să vândă, contra sumei de 400 de euro, o tânără, de 23 de ani, din Sanislău, în scopul practicării prostituţiei", informează Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

„Vi s-a dat puterea să vă bateţi joc de oameni?”. Doi soți, amendați cu 4.000 de lei, deși aveau declarații, în Aiud! Reacția Poliției - FOTO

În cauză s-a stabilit că inculpatul găzduia o persoană de sex feminin în vârstă de 23 de ani, pe care dorea să o ofere spre vânzare, în vederea exploatării acesteia prin obligarea la practicarea prostituţiei, oricărei persoane dispuse să se deplaseze până la domiciliul său.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Robert Turcescu le cere primarilor să ducă producătorii de verdeţuri printre blocuri "Să meargă să vândă la colţul ... "Negociez cu Dumnezeu în fiecare zi!" Medic la Terapie Intensivă, la Suceava. A ajuns în plin focar, după ce a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x