Antena Căutare

Procuror DNA: "Exista mai multe filiere in Garda Financiara care stopeaza controalele

Un procuror DNA a declarat ca exista mai multe filiere in Garda Financiara care stopeaza controalele. Declaratia a fost facuta la judecarea recursului consilierului ANAF Nicolae Gavrila, arestat pentru trafic de influenta.


Consilierul ANAF Nicolae Adrian Gavrila si avocatul Marius Stancescu au fost arestati in urma denuntului facut de omul de afaceri italian Antonello Celestini. Cei doi inculpati sunt acuzati ca ar fi pretins 1,8 milioane de euro, in decurs de patru ani.

Mai multi angajati ai vamilor, inclusiv seful vamii Ploiesti, Cornel Costea, au declarat ca presedintele ANAF, Sorin Blejnar, ar fi beneficiarul final al mitei din vami.

Avocatul Marius Stancescu, retinut pentru luare de mita in dosarul ANAF, a declarat si el ca mita de un milion de EURO trebuia sa ajunga la seful ANAF, Sorin Blejnar.

Presedintele ANAF a negat ca ar avea vreo implicare in cazul coruptiei din vami.„Neg orice implicare a mea in asemenea fenomene de protectie in sistemul vamal romanesc. Nu sunt regina si nici nu cred ca exista o regina", a declarat seful ANAF. (foto: Intact Images)

sursa:Antena3
Costica Argint paraseste senin gratiile claustrofobiei de la Focsani... Fostii directori ai Oil Terminal Constanta si Petrotrans, retinuti de procurorii DNA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x