Antena Căutare

Procurorul vrajitoarelor, Maximilian Balasescu, ramane in arest

Instanta suprema a decis mentinerea defintiva in arest preventiv a procurorului Max Balasescu, finului sau Marian Cristian Ene si a lui Marian Simirianu, conform Mediafax.

Procurorul Max Balasescu care a intocmit Dosarul Vrajitoarelor a fost retinut pe 1 februarie de DNA pentru fapte de coruptie. Acesta este acuzat ca ar fi primit bani de la vrajitoarele Vanessa si Melissa sa le scape de dosar. Marian Cristian Ene si Marian Simirianu sunt acuzati de complicitate la aceasta infractiune.


Balasescu este acuzat ca ar fi primit 50.000 de euro de la vrajitoarele Melisa si Vanessa, sa le scape de dosar. Magistratul ar fi cerut initial 100.000 de euro, insa ar fi primit jumatate.

Vrajitoarele Roxana Lider, cunoscuta drept Vanessa, si Rada Minca, cunoscuta drept Melissa, au fost acuzate de inselarea clientilor de la care au perceput bani, dar si de santajarea acestora. In acelasi dosar mai sunt acuzati Ion Constantin si Sava Craiff Buzea, pentru complicitate la inselaciune si santaj.

Cele doua ar fi inselat si santajat mai multe persoane, printre care si Oana Zavoranu (care le-ar fi dat bani, doua case si un autoturism Porsche), Mihaela Borcea, Corina Chiriac si cantareata Inna (Elena Apostoleanu), sustin surse judiciare. Ancheta a fost declansata dupa ce Oana Zavoranu a depus plangere.

"Vocea" Pietei Universitatii: Vom continua pana cand va pleca Traian Basescu... VIDEO! Vremea face ravagii in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x