Antena Căutare

VIDEO! Vremea face ravagii in Romania

Ploaia inghetata a facut ravagii in intreaga tara. La Tulcea, situatia a fost dramatica, inregistrandu-se pana si accidente auto fara victime. Nici alte colturi ale tarii nu au scapat de vremea dificila.

Probleme mari au avut aseara soferii din Tulcea. Ploaia inghetata a transformat strazile in oglinzi uriase.

Cat despre pante, ele s-au transformat in adevarati dusmani ai soferilor. Zeci de autoturisme au ajuns in sant. Asta in timp ce, la cativa metri, un drumar se relaxa cu un ceai cald.

In judetul Ialomita, furia vremii face legea. Codul portocaliu este in vigoare si cu toate ca ninsoarea nu este prezenta, majoritatea drumurilor au ramas inchise, spre nemultumirea celor din zona.

In Botosani, o ambulanta a avut nevoie de ajutorul prompt al drumarilor, dupa ce a ramas blocata in zapada. Acestia au facut culoar masinii de salvare dupa ce drumul a disparut practic sub zapada. Echipajul trebuia sa ajunga la o pacienta care astepta sa nasca dintr-o clipa in alta.

Foto: Intactimages.ro

Procurorul vrajitoarelor, Maximilian Balasescu, ramane in arest... Sarkozy ignora austeritatea: Cheltuieste zilnic 10000 £ pe mancare si are la dispozitie 121 de masini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x