Profă din comisia de supraveghere de la BAC, infectată cu noul coronavirus. A fost demarată de urgență o anchetă epidemiologică

Un profesor care a făcut parte din comisia de supraveghere la examenul de Bacalaureat a fost confirmat cu noul coronavirus. 

Profă din comisia de supraveghere de la BAC, infectată cu noul coronavirus. A fost demarată de urgență o anchetă epidemiologică

Potrivit Agerpres, este vorba despre un cadru didactic care a fost în comisia de supraveghere la examenul de Bacalaureat de la Liceul Pedagogic "Vasile Lupu" din Iaşi.

"Este vorba despre un cadru didactic care a fost în Centrul de examen nr. 8, luni, la prima probă. Luni dimineaţă, a trecut de filtrul epidemiologic, având temperatura sub 37,3 grade, a depus declaraţie pe proprie răspundere conform căreia în familie nu are pe nimeni bolnav şi nu a intrat în contact cu cineva confirmat. De altfel, s-a simţit bine pe toată perioada probei. Luni, spre seară, a început să se simtă rău, marţi a fost la clinică pentru a fi testată. Rezultatul a fost pozitiv", a declarat, pentru Agerpres, Luciana Antoci, purtătorul de cuvânt al ISJ Iaşi.

Coronavirus în România, 25 iunie 2020. Live Update. Creștere alarmantă a cazurilor de coronavirus. Aproape 500 de noi îmbolnăviri, raportate în ultimele 24 de ore

DSP a demarat o anchetă epidemiologică

Imediat după ce profesoara a fost confirmată pentru coronavirus, Direcția de Sănătate Publică Iaşi a demarat o anchetă epidemiologică.

Descoperire neașteptată în sângele pacienților vindecați de coronavirus. Teoria anticorpilor se năruie: „Am găsit un indicator mai sensibil al expunerii la COVID-19”

"Cadrul didactic şi profesorul cu care a supravegheat în aceeaşi sală nu au mai intrat în comisie. Ancheta epidemiologică făcută de DSP Iaşi a arătat faptul că regulile şi procedurile au fost respectate în acel centru de examen, motiv pentru care au continuat celelalte probe ale examenului de Bacalaureat", a precizat Luciana Antoci.

460 de cazuri de coronavirus în România, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 25 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 25.286 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 17.906 au fost declarate vindecate și externate.

De asemenea, 1.565 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri