Antena Căutare

Profesor bătut, în curtea unui liceu din Lugoj! Motivul pentru care un elev l-a băgat în spital! „S-au înjurat și…”

Un profesor de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” din Lugoj, județul Timiș, a fost bătut de un elev, în curtea unității de învățământ, și a ajuns de urgență la spitalul din localitate.

Un profesor de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” din Lugoj, județul Timiș, a fost bătut de un elev, în curtea unității de învățământ, și a ajuns de urgență la spitalul din localitate.

Potrivit martorilor, profesorul Stelu Vega a fost lovit de un elev de 16 ani de două ori cu pumnul în față.

Profesorul a ajuns la spital, cu o rană gravă la buză. Cei doi au fost despărțiți de un alt profesor aflat întâmplător în curte.

„Colegul nostru fuma. A venit profesorul și i-a dat o palmă, în glumă, peste cap. S-au înjurat și am văzut doar că la un moment dat cel din clasa a IX-a a tăbărât cu pumnii pe profesor”, a declarat unul dintre martori, potrivit libertatea.ro.

Agresorul este un elev în vârstă de 16 ani, care urmează cursurile clasei a IX-a tocmai din cauza faptului că ar fi avut multiple probleme la școală și a ajuns la Lugoj printr-un transfer de la Timișoara.

„Incidentul a avut loc în pauză, în cursul zilei de ieri (nr. miercuri). Camerele de filmat au surprins altercația dintre profesor și elev. Din cele relatate de doamna director, profesorul urmează să fie introdus în Comisie de cercetare disciplinară.

Din filmare, din câte mi-a relatat doamna directoare, se înțelege că primul care a lovit a fost colegul nostru. Precizez că nu am văzut încă filmarea și nu pot confirma în mod sigur cele relatate de doamna director. Aștept, sub semnătură, informarea dumneaei. Ambii se pare că s-au lovit. Reciproc. Tânărul este în clasa a IX-a, este în plasament, din câte am înțeles, repetent, venit din Timișoara, probabil ca instituire a formei de plasament”, a transmit inspectorul școlar general de Timiș, Aura Danielescu, conform tion.ro.

Mii de copii învață în școli în care nu există medic! Dacă aceștia pățesc ceva trebuie să sune la 112... Pregătiri la Iaşi pentru hramul Sfintei Cuvioase Parascheva; racla cu sfintele moaşte va fi scoasă vineri dimineaţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x