Antena Căutare

Profeția înfiorătoare făcută de Maria Ghiorghiu: ”Vă va acoperi 19 ani...”

Maria Ghiorghiu este recunoscută pentru profețiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, iar acum a vorbit despre o nouă tragedie. 

Maria Ghiorghiu este recunoscută pentru profețiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, iar acum a vorbit despre o nouă tragedie.

Mai exact, într-o postare pe blogul personal, Maria Ghiiorghiu a vorbit despre faptul că urmează o perioadă dificilă, iar totul va dura nu mai puțin de 19 ani.

”Dragii mei,

Maria Ghiorghiu, profeție fără precedent pentru România: „Începe pedeapsa lui Dumnezeu. Se va revărsa asupra oamenilor”

În această seară, în timp ce scriam aici pe blog, deși eram cu ochii pe monitor, văd în stânga mea că o știre scrisă pe un ziar, dar și într-un link, următoarele cuvinte:

"Vă va acoperi 19 ani ...."

Maria Ghiorghiu, profeție înfiorătoare! „Vom auzi de un cutremur intens, posibil un cutremur 2 în 1. Să ne rugăm la Dumnezeu!”

După care, totul dispare.
Dragii mei, ce ne va acoperi timp de 19 ani, nu mi s-a dezvăluit.
Dar să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului, să ne dăruiască sănătate și multă putere sufletească și trupească și să le putem duce pe toate câte ne-or aștepta.
Să nu ne pierdem credință fraților, ci să fim buni și milostivi cu Aproapele nostru, iar Duminică să mergem la SFÂNTA BISERICA și să ne contopim sufletul cu Sfânta și Dumnezeiască Liturghie, fără de care, nu ne putem mântui.
Cu dragoste, Maria.”
, a scris ea pe blogul personal.

VIDEO| Tânărul urla de durere, dar medicii de la camera de gardă l-au trimis acasă: „Nu aveţi acasă un algocalmin?”... O fetiță de cinci luni, care a ajuns la spital cu febră 42, a murit! Micuța cântărea doar patru kilograme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x