Antena Căutare

VIDEO| Tânărul urla de durere, dar medicii de la camera de gardă l-au trimis acasă: „Nu aveţi acasă un algocalmin?”

Scene greu de privit s-au derulat la spitalul din Medgidia. Un pacient ce acuza dureri cumplite a fost trimis acasă de medicul de gardă care i-a recomandat să se ducă la medicul de familie. 

Scene greu de privit s-au derulat la spitalul din Medgidia. Un pacient ce acuza dureri cumplite a fost trimis acasă de medicul de gardă care i-a recomandat să se ducă la medicul de familie.

Sâmbătă seara. Un tânăr din Medgidia se simte din ce în ce mai rău. Hotărăște să meargă la camera de gardă a spitalului, să primească ajutor. Reacția medicilor a fost șocantă!

Medicii i-au administrat un analgezic și au spus familiei să îl ducă acasă și apoi la medicul de familie, pentru a obține un bilet de trimitere către un medic specialist neurolog, scrie observator.tv.

Recomandările au fost făcute doar pe baza unor presupuneri, tănărului nefăcându-i nicio investigație în spital, ecografie sau RMN.

Discuția dintre medic și familie a fost filmată cu telefonul mobil de ruda pacientului. În înregistrare, medicul poate fi auzit cum le recomandă să îl ducă acasă şi să urmeze „calea biletului de trimitere”.

„Nu este o urgenţă. Avem nişte reguli, nişte protocoale pentru care dăm cu subsemnatul. Trimitere de la medicul de familie pentru medicul neurolog. Cel mai probabil, durerea dumnealui este de la o hernie de disc. Nu aveţi acasă un algocalmin, un ketonal? Asta i-am făcut şi noi. Altceva nu avem ce să îi facem. Dacă nu îi trece durerea, reveniţi”, a declarat medicul de gardă în conversaţia cu ruda pacientului.

Anunț oficial: Fără examen de admitere la liceu în 2019, dar evaluările vor suferi modificări majore... Profeția înfiorătoare făcută de Maria Ghiorghiu: ”Vă va acoperi 19 ani...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x