Antena Căutare

Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2019 sunt terifiante! Vor avea loc acte teroriste, cutremure devastatoare și va începe Al Treilea Război Mondial

Anul 2019 nu va fi deloc unul lipsit de evenimente, întrucât vor avea loc și mai multe acte teroriste, cutremure devastatoare și chiar un război mondial scurt, potrivit lui Nostradamus. 

Anul 2019 nu va fi deloc unul lipsit de evenimente, întrucât vor avea loc și mai multe acte teroriste, cutremure devastatoare și chiar un război mondial scurt, potrivit lui Nostradamus.

Astfel, conform previziunilor făcute de Nostradamus, anul 2019 va fi unul nefericit pentru multe persoane, întrucât nu vor avea parte de prosperitate financiară și, mai mult de atât, va începe cel de-al Treilea Război Mondial, ce va dura 27 de ani, după cum scrie Daily Star.

Încă o profeție înfiorătoare a lui Nostradamus e pe cale să se împlinească: "Dezastre în lume și este abia începutul"

De asemenea, anul 2019 va fi caracterizat de multe dezastre naturale, dar și de realizări în domeniul științific. Vor fi inundații în multe țări din Europa, continent care va avea parte de acte teroriste. În Orientul Mijlociu, fenomenul extremismului având la bază religia va fi în creștere.

Previziune teribilă făcută de Nostradamus! Anul 2019, anul cutremurelor devastatoare și al uraganelor: ”Vor fi din ce în ce mai puternice!”

Ba mai mult, un seism major va lovi porțiunea dintre California, SUA, și Vancouver, în Canada.

Nostradamus, ale cărui profeții au fost publicate în 1555 pe baza unor catrene scrise de el în anul 942, este cel care a prevestit marele incendiu din Londra din 1666, Revoluția Franceză, din 1789, ascensiunea lui Napoleon, a lui Hitler, asasinarea lui JFK și chiar evenimentele de la 11 septembrie 2001.

Un român a înjunghiat şoferul unui autocar aflat în mers, pe ruta România-Italia, pentru că nu a oprit să fumeze... Schimbări drastice pentru români! Ce se întâmplă cu Pilonul 2 de pensii! Anunțul a fost făcut de ministrul Finanțelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x