Prognoza METEO 17 martie| VREME la poli opuși: soare în București, ploi, ninsori, polei în alte zone din România

Vreme schimbatoare in Romania.

Prognoza METEO 17 martie| Vremea este schimbătoare: soare și temperaturi ridicate în București, cod galben de ploi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare și polei în alte regiuni din România.

Vremea 17 martie. Meteorologii au emis un cod galben de ploi însemnate cantitativ;
Zone afectate: Maramureș, Crișana, Banat, vestul Transilvaniei, zona Carpaților Occidentali;

Așadar, începând din după-amiaza zilei de sâmbătă, 17 martie, aria ploilor va cuprinde vestul și nord-vestul țării, precum și zonele montane aferente și se vor cumula cantităţi de apă local de peste 20…25 l/mp şi izolat 40…50 l/mp. În a doua parte a nopții de sâmbătă spre duminică, în nord-vestul țării vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări în general de 50…55 km/h.

Prognoza METEO 17 martie| VREME la poli opuși: soare în București, ploi, ninsori, polei în alte zone din România

Vremea 17 martie, METEO ANM. Specialiștii în vreme au mai emis un alt cod galben de precipitații moderate cantitativ sub formă de lapoviță și ninsoare, cu depunere de strat de zăpadă, intensificări ale vântului. Zone vizate: jumătatea de nord a Moldovei și zona Carpaților Orientali;

În jumătatea de nord a Moldovei, precum și în zona Carpaților Orientali vor fi precipitații la început mixte, ce vor favoriza local depuneri de polei, apoi sub formă de ninsoare. Local se va depune strat de zăpadă. Vântul va prezenta intensificări, cu viteze de 50…55 km/h, iar la munte peste 70 km/h viscolind temporar ninsoarea.

Vremea București, 17 martie 2018. Sâmbătă, locuitorii Capitalei se vor bucura de o zi călduroasă, cu temperaturi cuprinse între 19 și 2 grade Celsius. În noaptea de sâmbătă spre duminică vremea se strică și în București.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri