Antena Căutare

Prognoza METEO| GATA! VREMEA o ia razna: lapoviță, ninsori și temperaturi extreme în România

Cum va fi vremea, 17 martie, in Romania.

Prognoza METEO. VREMEA o ia razna: ninsori și temperaturi extreme la mijlocul lui martie, în România. Prognoza meteo ANM, vineri, 16 martie.

Gata cu temperaturile de primăvară, se întoarce iarna în România. Meteorologii anunță ninsori și temperaturi extreme. Un aer foarte rece urmează să pătrundă în România în acest weekend. Temperaturile vor scădea semnificativ, cu aproximativ 15 grade, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar, începând de duminică, vom avea vreme de iarnă, cu temperarturi negative și ninsori.

Vremea București, vineri 16 martie. Vremea se va menține caldă, vineri, 16 martie, cu maxime între 16°C și 9°C. De asemenea, sâmbătă 17 martie, temperaturile se mențin crescute, cu valori între 19°C și 6°C. De duminică noapte se instalează iarna în toată România. Temperaturile vor ajunge la minime de de 4 grade Celsius, dimineaţa, ajungând și la -4 grade Celsius, luni dimineața.

Prognoza meteo ANM. Săptămâna viitoare este caracterizată de temperaturi cu minus, lapoviță și ninsoare.

Zona din România în care ninge, dar sunt 15 grade: “Este un fenomen foarte ciudat”... Vasluianul declarat mort de propria soţie a pierdut procesul prin care a cerut să fie recunoscut viu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x