Antena Căutare

Prognoza meteo ANM / Cum va fi VREMEA de FLORII și de PAȘTE

Prognoza meteo nu tine cont de traditii: vremea de Florii nu va la fel ca vremea de Paste!

Prognoza meteo anunțată de ANM aduce vești proaspete despre cum va fi vremea de Florii și de Paște.

PROGNOZA METEO ANM 1 APRILIE 2018. Deși se spune că vremea de Florii este asemănătoare cu vremea de Paște, ei bine, și de data aceasta va fi o excepție de la regula populară. VREMEA DE FLORII 2018 va fi călduroasă, cu temperaturi ce ajung la 19 grade Celsius în București și la peste 20 de grade Celsius în toată România.

PROGNOZA METEO DE PAȘTE. VREMEA 8 aprilie. Anul acesta, Paștele ortodox pică pe 8 Aprilie, așadar, la o săptămână distanță de Florii. Deși suntem tentați să credem temoeraturile se mențin la aceeași valoare sau chiar se măresc, adevărul este că vremea de Paște nu va fi la fel de frumoasă precum vremea de Florii. Valul de aer rece pe care îl anunță meteorologii ANM va aduce ploi și chiar lapoviță și ninsori.

Indiferent cum va fi prognoza meteo de Florii 1 aprilie 2018 și Paște 8 aprilie 2018 să ne bucurăm de vreme... și de vremuri! :)

Un nou ajutor financiar de la stat. Se dau pentru pentru PLATA RATELOR. Află şi tu dacă te încadrezi!... Ora de vară modifică MERSUL TRENURILOR! Cum se va circula, anunț CFR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x