PROGNOZA METEO, joi, 15 martie. Ploi în toată țara, dar temperaturi de primăvară

 

METEO, joi, 15 martie. Vremea rămâne capricioasă în următoarea perioadă. Vor fi precipitații semnificative și, treptat, temperaturile vor scădea. 

PROGNOZA METEO în țară. Temperaturile vor fi joi 15 martie, de primăvară, dar vremea se răcește în perioada următoare, transmite ANM. Valorile termice diurne din 15 martie vor fi mai scăzute decât cele din ziua anterioară, mai ales în jumătatea nordică a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade, iar cele minime între -1 și 7 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Temporar vor fi înnorări și în special în cursul zilei va ploua slab, pe arii relativ extinse în nord, centru, est și izolat în rest. La munte, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață în zonele joase, cu precădere din sudul și sud-estul teritoriului. 

Citește și Vremea rea lovește din nou! Meteorologii avertizează: COD ROȘU de inundații. Ce zone vor fi grav afectate

PROGNOZA METEO în Capitală. Vremea va fi în continuare caldă, deși temperatura aerului va marca o scădere ușoară față de ziua precedentă. Cerul va avea înnorări și pe parcursul zilei trecător va ploua slab, iar noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 16 grade, iar cea minimă va fi de 3...4 grade. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE