Antena Căutare

Prognoza METEO| Vreme capricioasă în weekend: când încep PLOILE

Prognoza meteo nu este înbucurătoare. Avem parte de vreme capricioasă în weekend. Sâmbătă, se mențin temperaturile ridicate și vor cădea precipitații mixte în anumite zone ale țării, în timp ce duminică situația se va schimba. 

Prognoza meteo nu este înbucurătoare. Avem parte de vreme capricioasă în weekend. Sâmbătă, se mențin temperaturile ridicate și vor cădea precipitații mixte în anumite zone ale țării, în timp ce duminică situația se va schimba.

În seara de duminică spre luni, precipitațiile pun stăpânire pe țara noastră. În intervalul 11-13 martie, acestea se vor semnala pe arii extinse și pot fi mai importante cantitativ.

Temperatura aerului va fi în creștere treptată, de la valori medii ale maximelor diurne de 7 grade în prima zi a intervalului de prognoză, până la 16 grade pe data de 11 martie, interval în care și minimele nocturne vor crește de la -9 până la 6...7 grade.

Valorile maxime diurne se vor situa, în general, între 1 și 7 grade, cu cele mai reci zile pe 13 și 14 martie și cele mai calde pe 11 martie și, din nou, în intervalul 15 - 18 martie. Temperaturile nocturne vor avea aceeași tendință de evoluție, urmând a se situa, în medie, între -4 și 0 grade.

Citește și Vremea în weekend. Care sunt zonele cu 20 de grade Celsius în termometre și unde va ploua în zilele ce urmează

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 10 martie, vremea rămâne neobișnuit de caldă pentru această perioadă în toată țara, iar noaptea vor cădea precipitații nesemnificative în Vest, mai ales.

Prognoza meteo pentru duminică, în prima parte a zilei, vor fi temperaturi ridicate, însă în Nord și în centrul teritoriului vor cădea precipitații sub formă de ploi și ninsoare. Spre seară, norii se vor aduna în toată țara și va începe să plouă. De luni, deja precipitațiile se vor face simțite.

În Sudul țării, vor fi chiar și 20 de grade și vor cădea precipitații mixte mai ales începând cu săptămâna viitoare.

La munte va ploua semnificativ în intervalul 11-13 martie.

Faceți cunoștință cu Antonia, primul funcţionar public virtual din România. Ce sarcini va avea... Recomandări de weekend. Unde ieșim în oraș sâmbătă și duminică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x