Vremea schimbă foaia! Meteorologii au făcut anunţul. Prognoza meteo pentru următoarele zile

Vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi slabe, de scurtă durată, ziua în regiunile estice, sud-estice și centrale, iar seara și noaptea în cele nordice. 


Vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi slabe, de scurtă durată, ziua în regiunile estice, sud-estice și centrale, iar seara și noaptea în cele nordice.

La munte, îndeosebi în nordul Carpaților Orientali, se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în special pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 15 grade, iar cele minime se vor situa între -4 grade în estul Transilvaniei și 5 grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Cu precădere la începutul intervalului, în zonele joase de relief, pe arii restrânse se va semnala ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 14 grade, iar cea minimă va fi de 0...2 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

SÂMBĂTĂ. Valorile termice vor fi mai ridicate decât în intervalul anterior, astfel încât în cea mai mare parte a țării, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Temperaturile maxime se vor situa între 8 și 18 grade, iar cele minime între 0 și 7 grade, mai scăzute în depresiuni, până spre -3 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi slabe îndeosebi în partea a doua a intervalului, local în jumătatea vestică a teritoriului și izolat în rest. La munte, la peste 1500 m, trecător mai pot fi precipitații și sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Vor fi condiții de ceață, dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, în special din sud și sud-est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 3...4 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

DUMINICĂ. Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, iar cele minime între -1 și 11 grade. În regiunile intracarpatice și la munte, cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar pe crestele montane vor fi posibile și precipitații sub formă de ninsoare. În restul teritoriului, cerul va avea înnorări trecătoare, iar burniță sau ploi izolate vor fi în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cursul nopții în vest și la munte, în special la altitudini mari. Dimineața și noaptea, cu precădere în zonele joase din sudul și estul țării, local va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări temporare, mai ales noaptea, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții pentru ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minimă de 4...6 grade. Dimineața și
noaptea vor fi condiții de ceață.

LUNI. Vremea se va menține deosebit de caldă pentru aceasă perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 19 grade, iar cele minime între 1 și 9 grade. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua în cea mai mare parte a țării, iar pe crestele montane pot fi și precipitații sub formă de ninsoare. Izolat vor fi posibile cantități mai importante de apă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în vest, la munte și pe arii restrânse în rest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menține deosebit de caldă, cu o maximă termică de 16...17 grade și o minimă de 6...7 grade. Cerul va fi temporar noros și trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața vor fi condiții de ceață.

TENDINŢA

Valorile termice vor fi mai scăzute decât în zilele precedente în jumătatea de est a țării, dar comparabile cu acestea în cea de vest. Temporar vor fi precipitații, posibil mai importante cantitativ în prima zi.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Se vor înregistra temperaturi mai scăzute decât în zilele precedente, dar apropiate de cele normale la această dată. Temporar va ploua, mai ales în prima parte a intervalului.

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole
Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri