Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Prognoza meteo 6 aprilie. Vremea se strică în Vinerea Mare

Vremea din 6 aprilie se anunta destul de capricioasa in toata țara. Prognoza meteo aduce ploi abundente, vant, descărcări electrice.

Vremea din 6 aprilie se anunță destul de capricioasă în toată țara. Prognoza meteo aduce ploi abundente, vânt, descărcări electrice.

Ploile (mai ales sub formă de aversă) vor continua să cadă în special în jumătatea vestică a țării, de această data izolat putându-se acumula și cantități mai importante de apa (până la 20-30 de mm) îndeosebi în zonele montane. Vor fi și descărcări electrice iar răzleț se va semnala chiar și grindină de mici dimensiuni – mai ales în zonă Olteniei, unde instabilitatea atmosferica va fi cea mai ridicată. Vântul va suflă moderat în vestul și în sud-estul țării și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 10 și 15 grade în Transilvania, 13-18 grade în Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia, 15-20 de grade în Muntenia și Dobrogea și 13-18 grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în extremitatea nordică a regiunii.

Cum va fi vremea pentru 6 aprilie în București

În Vinerea Mare, locuitorii Capitalei vor avea parte de ploi sub formă de averse încă de la primele ore ale dimineții. Temperaturile sunt însă mari, cu valori cuprinse între 17°C și 9 grade Celsius. Vântul va bate slab, iar cantitatea de apă din precipitații va fi de 1 l/m².

Prognoza meteo din 6 aprilie la munte

La munte, prognzo meteo ANM anunță ploi pe tot parcursul zilei, vânt variabil și o cantitate crescută de precipitații, de până la 4 l/m². Maxima zilei este de 15°C, iar minima de 7°C.

Sâmbătă va fi vreme frumoasă în toată țara.

Recomandari