Antena Căutare

Programul RABLA pentru haine, acum si in Romania! Vezi care sunt avantajele!

Programul “rabla pentru haine” va debuta maine si in Romania. Rupte sau demodate, de maine puteti primi bani pe hainele pe care nu le mai folositi. Sigur, cea mai mare tentatie e voucherul cadou pe care il primiti in schimb. Mai mult, ideea de reciclat le-a placut chiar si vedetelor autohtone.

Ca tot este la moda sa traim eco, jurnalista mondena Ioana Popescu a adoptat trendul. Asa ca nu a vrut sa-si arunce hainele vechi. Si-a facut curat in garderoba si le-a gasit loc si hainelor demodate: “Nu iti mai vine un lucru sau poate e stricat sau nu iti mai place... De ce sa-l faci carpa de praf sau sa-l arunci, cand poti sa faci ceva folositor? Mai ales ca sunt si niste bonuri”.

Fie ca duce o haina sau o punga cu haine, clientul primeste in schimb un voucher cadou, in valoare de cinci lei. Evident, sunt si cateva reguli.

Daca pe unii ii tenteaza voucherele cadou, altii marseaza pentru reciclare. Hainele colectate vor fi “reconditionate” la o fabrica din Germania.

Campania va tine pana la sfarsitul lunii iunie. De maine, programul rabla la haine va incepe in doua magazine din Bucuresti, unul din Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi. Din 21 martie, campania va avea loc la mai multe magazine din tara.

foto: Hepta.ro

"Fabrici de copii" la mica publicitate. Anchetatorii sunt pe urmele unei noi retele de traficanti de ovule ... Tatal micilor halterofili risca inchisoarea. Ar putea fi acuzat de rele tratamente aplicate minorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x