Antena Căutare

Milionarii romani sunt executati silit! Columbeau, Boureanu si Negoita au ajuns pe lista neagra a bancilor

Proprietatile milionarilor romani au ajuns la executari silite. Cristian Boureanu, Irinel Columbeanu si Robert Negoita au ajuns pe lista bancilor si Fiscului pentru datorii totale de 6 milioane de euro. Institutiile spera acum sa-si recupereze banii din vanzarea unor imobile si terenuri ale oamenilor de afaceri.

Cristian Boureanu si-ar putea pierde apartamentul pe care il detine pe Calea Plevnei din Bucuresti. Asta dupa ce trei banci la care are datorii i-au scos 5 imobile la licitatie. In total, creditorii vor sa recupereze aproape 1,8 milioane de euro. Desi licitatia a avut loc azi, Cristian Boureanu spune ca nu stie nimic despre situatia proprietatilor pe care le-a detinut.

"Nu e treaba mea. Sunati la banca. Nu particip la licitatie, nu sunt, nu consemnez, nu fac nimic. Habar n-aveam", a spus acesta.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu are probleme si mai mari. Acesta risca sa ramana fara proprietatile din Ciolpani si Moara Vlasiei. 59 de terenuri i-au fost scoase la licitatie. Valoarea totala a acestora se ridica la peste 1,5 milioane de euro. Irinel Columbeanu a preferat sa nu comenteze despre licitatia care va avea loc la sfarsitul lunii viitoare.

De creditori nu scapa nici omul de afaceri care ocupa ocupa pozitia 33 in topul celor mai bogati 500 de romani: Robert Negoita. Spre deosebire de ceilalti, primarul sectorului 3, Robert Negoita, are probleme direct cu Fiscul. Acesta a vandut zeci de apartamente fara sa plateasca taxele la stat. Cu o avere estimata la 100 de milioane de euro, omul de afaceri risca sa ramana fara cincisprezece terenuri si imobile din Ilfov, evaluate la 2,6 milioane de euro. Licitatia va avea loc tot la finalul lunii noiembrie.

Barbatul care a intrat inarmat cu un topor intr-un oficiu postal din Capitala a ajuns dupa gratii... Relaxare la o bere si o tigara! Ce fac elevii romani cand chiulesc de la ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x