Antena Căutare

Barbatul care a intrat inarmat cu un topor intr-un oficiu postal din Capitala a ajuns dupa gratii

Barbatul care a intrat inarmat cu un topor intr-un oficiu postal din Capitala a ajuns dupa gratii. Aceeasi soarta a avut-o si complicele sau care a stat de paza, la usa. Motivul terorii este unul bizar. Agresorul dorea celebritate. Imaginile filmate de camerele de supraveghere au surprins pas cu pas momentul atacului.

Un oficiu postal plin ochi de clienti. Imaginile arata o functionara care munceste linistita la ghiseu.

In mana dreapta, atacatorul Florin Niedbala tine un topor. Isi gaseste repede victima - o femeie care pana atunci a stat la coada. Ridica periculos toporul. Ii ameninta pe toti clientii. Se precipita. Da din maini nervos si chiar da cu toporul in tejghea, sa se faca inteles. O singura clipa lasa arma din mana. Doua angajate fug intr-o camera alaturata. Barbatul incearca sa le prinda si loveste cu picioarele in usa.

Patru dintre clienti profita de moment si ies afara. Un barbat arunca toporul pe jos, dar agresorul se intoarce si isi varsa nervii pe singurul client care a ramas inauntru.

Politistii ajung in zona, iar atacatorul isi striga revendicarile din usa. Tine usa deschisa cu piciorul, iar sub brat, cuþitul. Din cand in cand ridica pumnul, dar momentul de glorie se sfarseste repede.

"Clientul meu a spus ca a vrut sa faca acest lucru pentru ca nu a fost bagat in seama. Ar fi descoperit un metal rar care o sa salveze omenirea", a declarat avocatul agresorului.

Barbatul venise cu prietenul sau, in Capitala, cu o zi in urma. S-au cazat amandoi la un hotel din apropiere si s-au familiarizat cu zona. In timpul atacului, prietenul sau a pazit usa ca sa-i impiedice pe oameni sa iasa din cladire. Cand a vazut ca lucrurile se agraveaza, s-a speriat si a fugit. Dar politistii l-au gasit in Valcea si l-au dus la audieri.

Florin Niedbala avea antecedente penale pentru vatamare corporala din culpa, in urma unui accident.

IMAGINI SOCANTE! Un barbat din Medias a scapat cu viata desi a fost calcat de tren... Milionarii romani sunt executati silit! Columbeau, Boureanu si Negoita au ajuns pe lista neagra a bancilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x