Antena Căutare

Protest impotriva maidanezilor in Parcul Izvor din Capitala. Sute de oameni cer solutii imediate pentru problema cainilor fara stapan

Peste 300 de persoane participa duminica, in Parcul Izvor din Bucuresti, la un protest referitor la problema cainilor vagabonzi, cerand ridicarea acestora de pe strazile Capitalei, pentru siguranta locuitorilor.

Participantii, de toate varstele, au venit cu pancarte pe care sunt scrise mesaje printre care "A.S.P.A., asuma-ti!", "Nu sunt hrana pentru caini!", "Strada mea nu e cotet" si "Vrem legea lui Ionut?!".

Si parintii copilului ucis zilele trecute de o haita de caini fara stapan, in Parcul Tei din Capitala, au venit sa se alature sutelor de protestatari. Este a doua manifestare de acest tip care are loc in Bucuresti, dupa mitingul desfasurat vineri, in Piata Romana.

La protest au fost aduse, de asemenea, fotografii ale primarului general Sorin Oprescu si ale edililor de sector, cu mesajul "Asuma-ti!", precum si pancarte cu poza lui Ionut Anghel - copilul de patru ani decedat dupa ce a fost muscat de caini vagabonzi in Capitala -, cu mesajul "De ce?".

Prin acest protest, participantii cer autoritatilor sa ia masuri imediate si eficiente pentru asigurarea dreptului la viata si siguranta, intr-un oras "liber" de caini vagabonzi.

Ei scandeaza, printre altele, "Fara referendum!", cu referire la scrutinul privind eutanasierea cainilor fara stapan, initiat de primarul general Sorin Oprescu, ce va avea loc pe 6 octombrie in Bucuresti.

Sfanta Marie Mica sau Nasterea Maicii Domnului, a doua mare sarbatoare pentru romani. 2,2 milioane isi serbeaza onomasti... Gest impresionant! Un taximetrist si-a riscat viata pentru a salva un bebelus ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x