Antena Căutare

Protest la o școală din Bucureşti. Părinții cer interzicerea prezenţei la ore a unui cadru didactic. „Dumneavoastră trebuie să predaţi în penitenciare, doamnă!”

O situaţie şocantă a provocat revoltă la o şcoală din Bucureşti. La prima oră a dimineţii, zeci de părinţi s-au adunat în faţa şcolii generale din sectorul şase. Cu toţii vor un singur lucru: interzicerea prezenţei la ore a unui cadru didactic care spune că vine înarmat la şcoală.

O situaţie şocantă a provocat revoltă la o şcoală din Bucureşti. La prima oră a dimineţii, zeci de părinţi s-au adunat în faţa şcolii generale din sectorul şase. Cu toţii vor un singur lucru: interzicerea prezenţei la ore a unui cadru didactic care spune că vine înarmat la şcoală. Este vorba de o profesoară care a venit în repetate rânduri la şcoală cu arme albe, iar recent i-a cerut directorului unităţii o cutie sigură în care să îşi depoziteze pistolul cu muniţie letală pe care l-ar avea la ea.

La mai puţin de o lună de la începerea şcolii, profesoara de tehnologie a reuşit să stârnească furia părinţilor. De această dată femeia este acuzată că a venit la cursuri cu un pistol cu muniţie letală, cu care i-ar fi ameninţat pe elevi. Pentru a fi siguri că profesoara nu le va face rău copiilor, părinţii au încercat să o oprească să intre în şcoală.

Profesoara de educaţie tehnologică susţine că are nevoie de arma de foc pentru a se apăra de reacţiile părinţilor ai căror copii urmează cursurile sale.

Scandalul dintre părinţi şi cadrul didactic s-a mutat din stradă în biroul directorului. Aici, profesoara a susţinut că este aptă de muncă deşi nu a primit avizul psihologic.

Femeia de 51 de ani a mai fost în centrul unui scandal de proporţii. În toamna anului 2018 zeci de părinţi au protestat în faţa altei şcoli unde avea catedră profesoara. Atunci dascălul, care preda la clasele 5-8, era acuzat că le vorbește urât copiilor, care o atitudine rasistă și oferă note într-un mod haotic, fără să țină cont de cât de bine s-au pregătit elevii. Pentru comportamentul său de atunci, profesoara şi-a pierdut locul de muncă în şcoala respectivă.

Incident grav la o școală din Argeș! Mai mulți copii au avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza unui elev... Peste 100 de pasionaţi de motociclete off-road vor lua parte la cel mai mare campionat din Europa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x