Antena Căutare

Studentul la medicină care ajută GRATUIT copii cu matematica: "Materia este multă pentru ei. Vin cu un ajutor pentru cei care nu au posibilități"

Un fost olimpic la matematică, în vârstă de 21 de ani, student la Medicină care vine în această perioadă cu un ajutor extrem de important pentru elevii care nu se mai descurcă să îşi facă temele la matematică în această perioadă.

Radu Dimulescu a vorbit despre cum a decis să îi ajute gratuit pe elevii copleşiţi de teme, potrivit Antena3.

"Am vrut să vin cu acest ajutor pentru că și eu, ca să fac performanță la matematică, am fost ajutat, am avut sprijin din partea familiei, de o profesoară extraordinară, care a rândul ei a făcut meditații pe gratis. Dacă tot avem timp în perioada asta, am zis să vin și eu cu un pic de ajutor pentru alți copii care, poate, n-au avut condițiile pe care le-am avut eu", spune Radu Dimulescu la Antena3.

Cine poate contesta amenzile primite? Cele plătite, rămân bun plătite. Contestațiile ar putea să nu fie admise

De aproxiamtiv trei săptămâni s-au înscris 150 de părinți cu copii

"De când am început proiectul, de vreo trei săptămâni, s-au înscris pentru ajutorul meu 150 de părinți cu copii în calsele 4, 5, până în clasa a 8-a. Până acum vreo 50, 60 de părinți mi-au trimis probleme și eu le trimit rezolvarea, detaliat astfel încât să înțeleagă", spune Radu Dimulescu la Antena3.

S-ar putea anula automat amenzile date pentru zădărnicirea combaterii coronavirusului. Acestea erau foarte mari pentru puterea de plată

Părinții și copiii trimit pe e-mail exercițiile, iar el le arată rezolvarea și explică pașii.

"Materia este multă pentru copii. Dintr-o clasă de 30 de elevi, doar unul sau doi se descurcă așa cuma r trebui la matematică. Majoritatea din clasă rămâne în urmă și are nevoie de ajutor", adaugă spune Radu.

Premierul Ludovic Orban, anunț de ultimă oră pentru elevii care susțin Evaluarea Națională și Bacalaureatul. Cum ar pute... Orban, întrebat când vor fi reluate toate toate activităţile economice: În cel mai scurt timp posibil/ La 1 iulie sau 15...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x