Raed Arafat a răbufnit! Cu cine se află în conflict șeful DSU și ce a semnal de alarmă trage doctorul! |Video

Raed Arafat a răbufnit pe rețelele de socializare, împotriva celor care propagă minciuni și fake news.

Spitalele din România fac față cu greu numărului mare de cazuri zilnice de coronavirus, atrage atenția Raed Arafat, iar dacă cifrele cresc și în săptămâna următoare presiunea pe secțiile de Terapie Intensivă va fi din ce în ce mai mare.

Atenție, români! Italia extinde obligaţia de izolare la domiciliu pentru persoanele care vin din România! Până când se impune regula?

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, medicul Raed Arafat, atrage atenţia din nou, pe o reţea de socializare, că unele persoanele nu încetează în a răspândi minciuni şi fake news-uri, în ce priveşte pandemia de coronavirus.

Medicul, care este şi secretar de stat în MAI, spune să avem grijă de unde ne luăm informaţiile, pentru că "astfel de dezinformări şi manipulări sunt menite să destabilizeze comunităţile şi să instige specialiştii şi populaţia împotriva celor care gestionează pandemia", spune Arafat, dând şi un exemplu de dezinformare care circulă în spaţiul public.

Cele mai noi date despre situația din România! 61.768 de infecții și 2.700 de persoane decedate din cauza COVID-19

Doctorul Arafat, semnal de alarmă

"Cei cu minciunile si ‘fake news’ nu se opresc!

In continuare se incearca prin orice metoda posibila sa raspandeasca minciuni care sa faca oamenii sa refuze sa respecte sfaturile, recomandarile si regulile care se refera la prevenirea raspandirii virusului SARS-COV 2.

Mai jos aveti inca un exemplu de manipulare si dezinformare postat pe un cont de facebook din Timisoara.

Astfel de dezinformari si manipulari sunt menite sa destabilizeze comunitatile si sa instige specialistii si populatia impotriva celor care gestioneaza pandemia.

În continuare vă recomand să aveți mare grijă de unde vă informati!", a scris şeful DSU, medicul Raed Arafat, duminică, pe pagina de Facebook.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri