Căutare Live

Raed Arafat răspunde întrebărilor momentului! Când vom ști exact în ce țări vom putea pleca, fără izolare

Este o perioadă cu multe necunoscute. Tocmai pentru a lămuri o parte dintre ele, Raed Arafat, cel care conduce Grupul de Comunicare Strategică a răspuns celor mai importante întrebări ale momentului. 

„De ce nu suntem lăsați să trăim normal, să ne întoarcem la normalitate?”

Confuzia pare să fie sentimentul pe care îl trăiesc cei mai mulți dintre români. Oameniii nu mai îneleg nimic, nu mai cred în nimic. Ce țări putem vizita? Ne putem lăsa copiii la grădiniță?

Au fost anunțate noi măsuri de relaxare. Ce se schimbă din 15 iunie: Se deschid sălile de fitness și vor fi permise grupuri de șase persoane, în loc de trei

„Nu vorbim despre a lăsa sau a nu lăsa. Dacă urmărim situația șiurmărim ce se întâmplă și în alte țări, vom observa că țările care s-au relaxat încep să aibă din nou probleme.

Calculezi, la 14 zile, ce măsuri trebuie să iei. Nu le poți impune pe toate deodată. Nu o zic doar eu, nu e doctorul Arafat care decide, este o comisie întreagă care lucrează.

Anunț de maximă importanță! A apărut lista măsurilor de igienă în grădinițe și creșe. Ce va fi obligatoriu, de luni

Din păcate, s-a văzut ieri, am avut o creștere ușoară. Ne așteptam la acest lucru. Ce trebuie să fim siguri este ca această creștere să nu devină una bruscă, să ne crească semnificativ numărul pacienților de Terapie Intensivă. Astăzi a crescut deja, suntem la peste 170 de cazuri”, a spus Raed Arafat, la Antena 1.

Întrebat despre momentul în care vom ști exact în ce țară vom putea merge fără ca la întoarcere să fim obligați să stăm în carantină, Arafat a răspuns:

„Foarte curând. Dacă s-a zis „până în 15”, eu cred că acum, în aceste două zile...INSP deja lucrează la acest aspect.”

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Reprezentanții Bisericii se pregătesc pentru reluarea slujbelor în interiorul lăcașelor de cult: „Nu se mai justifică li...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri