Antena Căutare

Raed Arafat, prima reacție după apariția imaginilor revoltătoare din clubul Colectiv: ”Voi răspunde după alegerile prezidențiale!”

Raed Arafat a reacționat în urma imaginilor surprinse în noaptea incendiului din clubul Colectiv, care au fost ținute ascunse patru ani de zile. Nu a oferit detalii, ci a spus că va oferi un punct de vedere abia după alegerile parlamentare.

Într-o postare făcută pe Facebook, Raed Arafat a anunțat că va prezenta un punct de vedere privind filmulețul apărut în media astăzi după comemorarea acestui eveniment și după alegerile partamentare.

Filmări ascunse de la Colectiv, publicate la patru ani de la tragedie! Victime aflate în agonie, IGNORATE de salvatori! Picioarele răniților se bălăngăneau în gol! „Lasă-i în p**a mea”. Atenție, imagini tulburătoare!

”Având în vedere că se aproprie comemorarea Colectiv, un moment emoțional major care trebuie respectat, dar și faptul ca se desfasoară procesul electoral pentru alegerea președintelui României pentru următorii 5 ani, consider că punctul meu de vedere este bine să fie prezentat după aceste evenimente. Eventualele iesiri publice din partea mea în aceste zile nu vor face decât să aducă un element perturbator al acestor momente”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

El precizează că, după apariția imaginilor în Libertatea, a solicitat celor de la ISUBIF si IGSU să răspundă acuzațiilor privind presupusa ascundere a înregistrării, apreciind că răspunsurile date de aceștia au fost „realiste și corect expuse”.

Raed Arafat, prima reacție după apariția imaginilor revoltătoare din clubul Colectiv: ”Voi răspunde după alegerile prezidențiale!”

Raed Arafat precizează, de asemenea, că nu avea cum să ascundă niște imagini care nu i-au fost date, așa cum au explicat și cei din conducerea IGSU.

Scandal în cazul Colectiv, la patru ani de la tragedie! Aroganța supremă ce i-a înfuriat pe supraviețuitori și pe rudele victimelor. „Se manifestă o senzație de teamă”

Parchetul General a anunțat că nu a avut la dosarul Colectiv filmulețul publicat joi legat de intervenția de la locul tragediei și nici nu știa despre existența acestuia. Procurorii mai spun că au cerut Inspectoratului pentru Situații de Urgență aceste înregistrări, pentru a fi incluse în dosarul care vizează modul în care au intervenit autoritățile, potrivit HotNews.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat un număr de 64 de persoane. În afară de cele 26 de persoane decedate în incinta clubului și de una care a murit în drum spre spital, în faza inițială au fost identificate alte 186 de persoane rănite, din care 146 au fost spitalizate. În săptămânile de după incendiu au decedat alte 33 de persoane.

Un polițist și-a dat demisia după doar 20 de zile de la angajare: ”Nu vreau să mor din cauza incompetenței voastre”... Soprana fără adăpost care a emoţionat întreaga lume este moldoveancă. Totul a început când a aflat că suferă de cancer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x