Căutare Live

Raed Arafat, primele declarații după ce o mamă și doi copii au murit în urma unei deratizări: ”ISU verifică dacă există substanțe toxice!”

O mamă și doi copii au murit în weekend, după ce în blocul în care locuiau a avut loc o acțiune de dezinsecție. Raed Arafat, secretat de stat al MAI, a reacționat imediat după aflarea tragediei.

Raed Arafat, primele declarații după ce o mamă și doi copii au murit în urma unei deratizări, la Timișoara

Mai exact, în direct, la Antena 3, acesta a declarat că a fost convocat Comitetul pentru Situații de Urgență.

”A fost convocat Comitetul pentru Situații de Urgență de către subprefectul județului Timiș. Sunt întrunite acolo toate autoritățile care au legătură cu această temă. ISU a trimis echipe de investigare care pot să constate dacă există substanțe toxice. Și din alte județe au fost trimise echipaje care să ajute echipajul de la Timișoara. Decizia înaintea Comitetului care a fost raportată către noi e că cu două microbuze și cu un echipaj de prim-ajutor se face evacuarea celor care se află în acest moment în bloc pentru investigații. Acestea sunt măsurile care sunt luate acum. Vrem să aflăm cum au ajuns cei doi copii și doamna care a decedat, unde au avut contacte și vom vedea cu ce rezultate vor veni colegii care investighează zona. Chestia cu deinfecția sau deratizarea nu știu dacă s-a confirmat încă. Nu vrem să speculăm până nu avem concluzii definitive. Aștept să fiu sunat să mi se spună care sunt concluziile. Suntem în contact și cu cei de la Ministerul Sănătății. Trebuie luate măsurile necesare", a declarat Raed Arafat.

Stare de urgență în Timișoara! Cel puțin trei morți după o acțiune de dezinsecție în bloc: Un bebeluș de zece zile, printre victime

O mamă și doi copii, în vârstă de trei ani, respectiv zece zile, au murit în urma acțiunii de dezinsecție. Alți doi copii și trei adulți sunt internați în spital, sub tratament.

Bărbat bolnav psihic, împuşcat de poliţişti în judeţul Argeş, după ce ar fi agresat mai multe persoane şi i-a ameninţat ... Locatarii blocului din Timişoara de unde au murit doi copii şi o femeie, după o dezinsecţie, evacuaţi; ei vor fi duşi la...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri