Căutare Live

Raportul FBI aruncă ancheta Caracal în aer. Avocata lui Cioacă îi atacă pe procurori: „Nu poate fi declarată moartă!”

Maria Vasii, avocatul care l-a apărat pe soțul Elodiei Ghinescu, Cristian Cioacă, a făcut o serie de declarații șocante cu privire la cazul Caracal. „Spun ceva ce nu mă onorează, dar îmi asum”.

Luiza Melencu

Invitată la Antena 3, avocata Maria Vasii a vorbit despre evoluția spectaculoasă a cazului Caracal.

„Spun acum ceva ce nu mă onorează. Ştiu că nu sunt dorite asemenea mesaje ca cel pe care eu sunt pregătită să îl spun. Dar îmi asum. Se alege în general varianta cea mai simplă de argumentat, de a trimite în judecată un inculpat față de care ai, de la început, o versiune de anchetă. Aceasta va fi cea aleasă de anchetatori, iar judecătorul va trebui să fie mult prea curajos să respingă o asemenea versiune”, a declarat Vasii.

Violatorul a recunoscut TOT! Ștefan Risipițeanu a batjocorit-o pe Luiza împreună cu Dincă! Cei doi s-au confruntat față-n față și au cedat

Declarațiie avocatului au apărut în contextul în care miercuri a fost publicat raportul FBI asupra oaselor și rămășițelor umane pe care Gheorghe Dincă le-a arătat anchetatorilor, lângă o pădure din apropiere de Caracal, susținând că ar aparține Luizei Melencu.

„Din punctul meu de vedere, e clar că Dincă va fi trimis în judecată pentru omor pentru că anchetatorii nu au la îndemână o altă versiune şi trebuie să închidă acest caz, speculaţiile. Şi îşi asumă chiar dacă aceste două copile totuşi trăiesc”, a adăugat Vasii.

Luiza Melencu și Elodia Ghinescu

„În opinia mea, nu poate fi declarată moartă. Ca să facem o trimitere la cazul Elodia. Şi atunci au fost inventate probele biologice şi a trebuit să acceptăm, eu şi clientul meu, decizia judecătorilor, chiar dacă probele nu au fost reale. Acolo avem singurul raport de expertiză medico-legală făcut pe o fotografie din lume”, a precizat avocatul Maria Vasii.

Luiza Melencu l-a lovit pe complicele lui Dincă! Monstrul din Caracal a spus TOT : „A plâns să nu o las la altul”

„Momentan, rămâne declaraţia lui Dincă, nu ştim dacă îi va convinge şi pe judecători. Procurorii îşi asumă un mare risc să trimită dosarul în judecată, având doar declaraţia lui Dincă, pentru că el se poate răzgândi. Iar judecătorii trebuie să fie convinşi dincolo de orice dubiu. Din păcate, procurorii prezintă versiunea lor de adevăr care pare să nu aibă nicio legătură cu faptele din acest caz”, a mai spus Maria Vasii la Antena 3.

Se întâmplă în România secolului XXI! Un medic a efectuat o intervenţie chirurgicală la lumina telefonului mobil! „M-a j... Schimbare uriașă pentru toți angajații din învăţământ, în privința zilelor libere! Criteriul în funcție de care le vor p...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x