Luiza Melencu l-a lovit pe complicele lui Dincă! Monstrul din Caracal a spus TOT : „A plâns să nu o las la altul”

Gheorghe Dincă a început să vorbească. Monstrul din Caracal a povestit, cu lux de amănunte, ce i-a făcut Luiza Melencu complicelui său, Ștefan Risipițeanu, încercând să scape din mâinile violatorului.

Gheorghe Dincă a descris cum a fost agresată Luiza Melencu

Din momentul în care Gheorghe Dincă a recunoscut că Luiza Melencu a fost agresată sexual de un al doilea individ, Ștefan Risipițeanu, principalul suspect în cazul Caracal nu se mai oprește din dat declarații absolut cutremurătoare.

Gheorghe Dincă le-a povestit anchetatorilor, în detaliu, ce s-a întâmplat între Luiza și complicele său. Adolescenta s-a luptat cât a putut să îl țină departe de ea pe Risipițeanu, reușind chiar să îl lovească.

Mai mult, Dincă ar fi declarat că tăcerea lui Risipițeanu a costat cât un pachet de țigări.

„S-a jurat că nu o să spună la nimeni, niciodată. Eu i-am explicat că o să avem mari probleme dacă el își dă drumul la gură. Dar pe Fănică îl amețise puțin țuica și i-am promis bani pentru țigări și totul o să fie bine”, ar fi declarat Dincă, potrivit Capital.

Dincă şi complicele, Ștefan Risipițeanu, confruntare faţă în faţă! Vor ieși la suprafață detalii șocante

„A început să plângă să nu o las la altul”

Este greu de crezut că mărturiile lui Dincă reflectă cu adevărat ce s-a întâmplat între el și Luiza Melencu. Monstrul din Caracal susține că a „rugat-o” pe adolescentă să întrețină relații sexuale cu Risipițeanu, însă aceasta a refuzat. Ca pedeapsă, a fost lovită de două ori peste față.

„Am mers cu Fănică în cameră la Luiza, ușor. Aceasta adormise, dar Fănică s-a împiedicat de masă, că era lângă ușă (și când se închidea ușa în interiorul camerei era negură din cauza cârpei ce o pusesem să nu vină lumina înăuntru de afară, era prinsă pe ușă cu cuișoare) și atunci s-a trezit Luiza, auzind zgomot. Am zis că sunt eu, dar l-a auzit și pe Fănică, începând să plângă să nu o las la altul”, a declarat Gheorghe Dincă.

Dovezile ascunse din cazul Caracal! Ce l-au pus anchetatorii să facă pe iubitul Luizei Melencu: „M-au întrebat tot!”

Declarația lui Gheorghe Dincă continuă. În momentul în care a venit să o violeze pe Luiza, Risipițeanu ar fi fost amețit de alcool. Adolescenta s-a luptat cât a putut să-l țină departe de ea, reușind chiar șă îl pună la pământ, cu o lovitură. După ce și-a revenit, complicele lui Dincă ar fi lovit-o de dou ori, în stomac și în piept.

Gheorghe Dincă a descris, în amănunt, cum fata a fost agresată sexual de complicele lui.

Ultimele știri