Antena Căutare

Răspunsul oficial despre situaţia Mariei Ion, femeia de serviciu care a murit în clubul Colectiv! Nu avea contract de muncă

Maria Ion, femeia despre care s-a spus că lucra "la negru" în clubul Colectiv, nu figura cu contract individual de muncă înregistrat, precizează Inspecţia Muncii (IM).

"Din verificarea bazei de date privind Registrul General de Evidenţă a Salariaţilor al «SC Club Colectiv SRL» a rezultat că persoana la care mass-media face trimitere că ar fi lucrat «la negru» nu figura cu contract individual de muncă înregistrat. Acest aspect va fi lămurit la finalizarea cercetării", se arată în răspunsul transmis de Inspecţia Muncii pentru mediafax.ro.

Inspecţia Muncii a precizat că, începând din 2 noiembrie, au fost intensificate, prin inspectoratele teritoriale de muncă, controalele în toată ţara, pentru identificarea cazurilor de muncă nedeclarată şi verificarea respectării prevederilor legale de securitate şi sănătate în muncă în cadrul unităţilor care au ca obiect de activitate cod CAEN 56 - restaurante şi alte activităţi şi servicii de alimentaţie publică - baruri, cluburi de noapte, cafenele, restaurante şi unităţi de acest gen.

Maria Ion este printre cele 32 de persoane care şi-au pierdut viaţa în incendiul din 30 octombrie. Aceasta lucra la Colectiv ca femeie de serviciu, având acasă cinci copii şi un tată paralizat. Femeia, care era plătită cu 100 de lei pe zi pentru a face curăţenie în local, ar fi mers la serviciu în locul unei colege, care o rugase să îi facă această favoare pentru că se simţea rău.

Sursa: mediafax.ro

Citeşte şi:

A murit pentru 100 de lei! Maria Ion, femeie de serviciu în Colectiv, a lăsat în urmă CINCI COPII!!!

Scrisoarea emoţionantă a unei fetiţe pentru părinţii care au copii răniţi în incendiul din Colectiv: "Rămâneţi calmi, căci..."

Mesajul Patriarhului Daniel pentru toţi tinerii din România, ca urmare a protestelor de amploare: "Ne cerem iertare dacă..."

Mesajul Patriarhului Daniel pentru toţi tinerii din România, ca urmare a protestelor de amploare: "Ne cerem iertare... Mărturii înfiorătoare ale primilor jandarmi care au ajuns la Colectiv: "Am 20 de ani de experienţă, dar nu am mai v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x