Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul bunicii Sofia, care lucra ca femeie de serviciu la 83 de ani! Anunțul făcut la o zi după ce bătrâna a fost dată afară 

Răsturnare de situație în cazul bătrânei din localitatea Leurda, județul Gorj, care a fost concediată după ce a apărut la TV. Astfel, la o zi după ce conducerea unității de învățământ a decis să o concedieze pe femeia care era angajată la vârsta de 83 de ani, acum hotărârea a fost revocată. 

Răsturnare de situație în cazul bătrânei din localitatea Leurda, județul Gorj, care a fost concediată după ce a apărut la TV. Astfel, la o zi după ce conducerea unității de învățământ a decis să o concedieze pe femeia care era angajată la vârsta de 83 de ani, acum hotărârea a fost revocată.

Decizia de concediere a Sofiei Chiţoran a fost luată de Camelia Barbu, directorul Grădiniţei cu Program Normal Leurda, din oraşul Motru, însă, marţi, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar i-au transmis să revină asupra acestei hotărâri.

”Decizia nu am luat-o eu. Eu am luat legătura cu doamna director şi am spus să-şi regândească poziţia şi astăzi (marţi – n.r.) să o cheme pe bătrâna respectivă şi să o pună să facă cerere de revenire pe post, urmând apoi să facă diligenţele ca de mâine să intre la serviciu. Asta este ceea ce am spus eu. Încetarea contractului de muncă nu o fac eu ca inspector şcolar, o face angajatorul, care este directorul unităţii. Ca să nu se mai spună că a venit un nou general care ar fi luat decizia”, a declarat Marcela Mrejeru, inspector şcolar general al ISJ Gorj, potrivit Mediafax.

De cealaltă parte, însă, femeia nu mai vrea să se întoarcă la muncă, potrivit declarațiilor fiului ei.

”Nu mai vrea. Nu se mai întoarce. Mie îmi pare rău de doamna directoare, că ea nu a vrut să-i facă rău, eu cred că din neştiinţă, nu a ştiut şi i-a fost frică. Şi educatoarea, dacă ar continua cu ea, i-ar fi frică, mie îmi pare rău să se ia măsuri. Nu a ştiut. Directoarea s-a şi grăbit, în aceeaşi zi în care a fost presa, în acea zi a dat-o afară. Poate s-a gândit că nu ar avea voie să lucreze, că are şi pensie de CAP. Nu e un rău pornit de către mama”, a declarat Eugen Chiţoran, fiul bătrânei Sofia.

Femeia care a impresionat prin faptul că la 83 de ani lucra ca femeie de serviciu la Grădiniţa cu Program Normal Leurda, din oraşul Motru, fiind declarată cea mai bătrână angajată a ISJ Gorj, avea un contract de două ore pe zi.

Mii de copii români vor pleca în tabere în mod gratuit. Guvernul va suporta toate cheltuielile... O femeie de 33 de ani a murit subit, în avion, în timp ce se întorcea acasă! Prietenii, devastați de durere: ”Nu ne pute...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x