Antena Căutare

Răsturnare de situație! Alexandra, tânăra ucisă la Caracal, a sunat de cinci ori la 112! El este polițistul care nu i-a cerut date despre locul în care se află

Apar noi informații despre ultimele clipe din viața Alexandrei, tânăra ucisă de Gheorghe Dincă. Mai exact, potrivit unui raport publicat de MAI tânăra de 15 ani ar vorbit de cinci ori cu un dispecer al serviciului 112, ea oferind detalii prețioase despre locul în care se află. 

Apar noi informații despre ultimele clipe din viața Alexandrei, tânăra ucisă de Gheorghe Dincă. Mai exact, potrivit unui raport publicat de MAI tânăra de 15 ani ar vorbit de cinci ori cu un dispecer al serviciului 112, ea oferind detalii prețioase despre locul în care se află.

La ora 11:05, la nivelul STS Olt s-a primit un apel 112 de la numărul de telefon...(cartelă pre-paid), de la o persoană de sex feminin care s-a recomandat că fiind Mâceșanu Alexandra și care sesiza că a fost răpită și violată, însă până la redirecționarea apelului către dispeceratul IPJ Olt, convorbirea s-a întrerupt.

La ora 11.07, apelul a fost restabilit de către dispeceratul STS Olt, care a apelat numărul, iar convorbirea a fost preluată de către agent șef principal Florescu Vasilică Viorel, dispecer de serviciu 112 în cadrul IPJ Olt, care a fost sesizat cu privire la comiterea faptelor de lipsire de libertate, agresiune fizică și viol. Imediat, polițistul a redirecționat apelul către dispecerul Poliției Municipiului Caracal, agentul șef principal Tănase Lucica, comunicandu-i totodată datele obținute de la operatorul STS.

La ora 11.12, Macesanu Alexandra a revenit cu un nou apel la 112, de pe același număr de telefon, sesizând aceleași aspecte, motiv pentru care dispecerul IPJ Olt a redirecționat apelul către dispeceratul Poliției Municipiului Caracal, solicitând măsuri urgente.

După primirea apelului de la ora 11.12, dispecerul Poliției Municipiului Caracal a transmis sesizarea către patrula de ordine publică pedestră, formată din agent șef principal Neagoe Florentin și agent șef principal Mechenis Cătălin, care acționa în zona 7 Caracal, respectiv străzile Antonius Caracalla și Piață Victoriei, întrucât din datele obținute de la minoră, rezultă că este posibil să se afle pe stradă Antonius Caracalla nr. 9, adresa pe care această a furnizat-o de pe o carte de vizită găsită la locul unde se află.

Citește și: Sfâșietor! La aflarea veștii, mama Luizei a trăit un șoc! Echipajul SMURD a fugit după ea (FOTO)

Cu ocazia audierii înregistrării discuției telefonice între operatorul 112 de la nivelul IPJ Olt, Ag. Șef Principal Florescu Vasilică Viorel și victima, s-a constatat că polițistul a avut o atitudine refractară față de această fără a da dovadă de solicitudine și neimplicandu-se în obținerea de date care să conducă la identificarea locației unde se află persoană apelantă, respectiv să o consilieze pe această, ori să îi ofere sfaturi cu privire la comportamentul ei până la sosirea echipajelor de poliție.

În vederea obținerii de detaliii suplimentare legate de locație, agent șef principal Neagoe Florentin a solicitat dispecerului Poliției Municipiului Caracal comunicarea numărului de telefon al victimei, după care a apelat-o la ora 11.13, de pe telefonul personal, și a purtat o discuție cu această, ocazie cu care i-a indicat mai multe detalii despre locația unde se află și a comunicat adresa de pe cartea de vizită care aparținea unui inginer de cadastru, pe nume Popescu Lucian. De asemenea, minoră a dat mai multe detalii legate de curtea imobilului în care se află și a precizat că nu poate părăși locația întrucât în curte se află un câine lup de care îi este teamă.

Citește și: Ce pedeapsă poate primi criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă!

Întrucât a existat o neconcordanță între adresa indicată de victima și cea unde se află această, agenții de poliție susmentionati au revenit la Poliția Municipiului Caracal și au raportat evenimentul șefului Biroului Investigații Criminale, comisar de poliție Pistol Constantin.

La ora 11.29, apelantă a fost din nou sunată de pe telefonul agentului de poliție Neagoe Florentin, ocazie cu care comisar Pistol Constantin a încercat să obțînă informațîi legate de locația în care se află, potrivit Antena 3.

Citește și: Sânge, fragmente de oase și fire de păr, în casa groazei! Dovezi noi în cazul criminalului din Caracal (FOTO)

Cu ocazia discuției telefonice, polițistul a iîncercat să o calmeze pe față și i-a cerut să-i spună dacă știe unde se află și ce vede în jurul ei. Această a relatat că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se află lângă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini. Totodată, victima a precizat că, în acea curte, se află un brad, un nuc, o mașînă platformă cu fiare vechi, un autoturism gri, și mai mulți câini lupi dezlegați, în continuare, polițistul a întrebat-o dacă are rețea internet pe telefonul de pe care vorbește și răspunsul a fost negativ.

O altă familie își caută cu disperare fiica. Maria are 14 ani și a dispărut de acasă. Mama imploră ajutor!... Accident grav! Abia își luase mașina și ieșise la plimbare: Șoferul mort a stat minute bune întins pe șosea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x