Antena Căutare

Răsturnare de situaţie în cazul elevilor umiliţi la Evaluarea Naţională. Cine a fost vinovat pentru notele de 6

Răsturnare de situaţie în cazul elevilor umiliţi la Evaluarea Naţională, când neglijenţa unui profesor era să le distrugă viitorul. Cei doi copii care, după contestaţie, au primit rezultate chiar şi cu patru puncte mai mari, au fost notaţi corect din prima. 

Nu profesorul care le-a corectat lucrarea a greşit, ci cel care a introdus nota în sistemul electronic. "Poate era obosit" - l-a scuzat un secretar de stat din Ministerul Educaţiei. Acelaşi care, în urmă cu două săptămâni, declara că doar elevii care au făcut meditaţii pot trece examenul.

Elevii nu-și fură căciulile, da` le fură profesorii! Cum se poate ajunge de la o notă de 6, la una de 10, la BAC și Evaluarea Națională! „Nici nu se uită”

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj nu ştie nimic de vinovatul găsit de Ministerul Educaţiei. Reprezentanţii instituţiei ne-au transmis că încă aşteaptă rezultatul anchetei.

Ce au învățat românii din pandemia de Covid-19? Peste un sfert din oameni sunt mai interesaţi de asigurările de sănătate

Între timp, părinţii elevilor au decis să lase lucrurile aşa şi să nu depună plângere, pentru că nu mai vor să-şi supună copiii unor alte traume. O absolventă a făcut semipareză chiar în curtea şcolii, la aflarea rezultatului, şi abia şi-a revenit din şoc. În loc de 10, în tabel îi apăruse nota 6.

Redeschiderea restaurantelor, amânată din nou. Premierul Ludovic Orban, declarații de ultimă oră: ”Trebuie să găsim un s... Scandal monstru într-un cartier rezidențial din Bragadiru. Mărturisirile unei femei: ”S-a supărat pe noi, ne-a aruncat m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x