Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul filmării-șoc în care ar apărea Luiza Melencu! Cine și când a făcut înregistrarea video

Filmarea în care ar apărea Luiza Melencu a fost făcută în Italia, în urmă cu aproape o lună, pe 12 octombrie, de investigatori particulari plătiți din România, dar nu de către Alexandru Cumpănașu.

Răsturnare de situație în cazul filmării-șoc în care ar apărea Luiza Melencu! Cine și când a făcut înregistrarea video
Fata care apare în imaginile video și Luiza Melencu.

Liderul Sindicatului Național al Polițiștilor, Iulian Surugiu a declarat, sâmbătă, că imaginile au fost verificate de DIICOT și că nu s-a ajuns la concluzia că fata respectivă ar fi Luiza.

„Aceste imagini au mai fost prezentate înainte. Procedura este clară - în spațiul public nimeni nu poate să oprească pe nimeni să pună tot felul de filmulețe. Își asumă pentru jigniri”, a spus el.

„Din punct de vedere procedural, procurorii de la DIICOT sunt obligați să analizeze tot ce apare în spașiul public, aceste filmulețe, declarații, păreri. Eu sunt convins că acest filmuleț a fost verificat de echipa de polițiști și procurori DIICOT, dar din păcate nu s-a confirmat nimic până la această oră", a spus Iulian Surugiu, la News Magazine.

Articolul continuă după reclamă

Imaginile despre care Alexandru Cumpănașu afirmă că le-a primit de la o echipă de investigatori din Italia și în care ar apărea Luiza Melencu - una dintre fetele despre care Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, a spus că le-a ucis - au fost publicate, sâmbătă, de Antena 3.

Sursa: Antena 3.

Filmare bombă! Imaginile video în care ar apărea Luiza Melencu! Ce le-a spus unor bărbați. „Eu nu merg cu...” - Video... Previziune terifiantă pentru România, de la un colaborator NATO și ONU! Va fi cumplit! „Vor apărea uragane deasupra Mări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x